Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 03-05-2024
Головна » Останні відкриття науки
ТОП:
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 43 44 »

Dyson домашний робот

 

 

Компания Dyson представила ряд бытовых роботов будущего. Это прототипы роботов для уборки дома.

Категория: Останні відкриття науки | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: admin | Дата: 26-05-2022 | Комментарии (0)


 

 

Насправді у питанні довгожительства значну роль грає робота кишечника. Якщо точніше, то мікробіота, тобто бактерії, мікроби, віруси, що живуть у кишечнику.



 

 

Coviro Azienda Vivaistica, в італійській провінції Равенна, в Червії, збирається представити два нових сорти в обох сегментах для майбутнього заходу Macfrut.



 

Марк Туллій Цицерон, римський філософ і діяч, в одному своєму есе, написаному в 44 році до нашої ери, розповів про те, що денарії (давньоримські монети) – змінюються.



 

 

Ці відкриття можуть докорінно змінити уявлення про глибинні мантійні процеси і те, як вони можуть вплинути на поверхню Землі.



єгипет бальзамування

 

 

Група археологів під час розкопок в Єгипті виявила схованку з матеріалами для бальзамування часів 26-ї династії єгипетських фараонів.



аппио латино рим древнее кладбище

 

 

Находку случайно обнаружили рабочие, которые прокладывали трубы в городском квартале Аппио Латино.



штучне сонце KSTAR

 

 

KSTAR — лише один з небагатьох випробувальних центрів по всьому світу, які намагаються згладити вигини технології обробки плазми, яка називається токамаком.



планеты в Млечном Пути

 

 

Ученые с помощью нейросети ExoMiner открыли 301 экзопланету. Они пополнили список из 4569 планетам, которые вращаются вокруг далеких звезд.



 

 

Ученые из Массачусетского технологического института создали прозрачный газ для создания невидимой материи.