Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 19-03-2024
Головна » 2021 » Вересень » 2 » Як зробити вітальню затишною за допомогою фарби та кольорів: поради
14:11
Як зробити вітальню затишною за допомогою фарби та кольорів: поради


Як зробити вітальню затишною за допомогою фарби та кольорів: поради

вітальня фарба Фарба задає тон вашій вітальні, доповнює ваші дизайнерські меблі або диктує стиль решті декору. Колір стін, стелі, оздоблення і навіть підлоги може перетворити затінений, холодний або безликий простір в затишний - і ці кольори не обов'язково повинні бути з теплої палітри, щоб ви і ваші гості відчували себе як вдома. Якщо ж говорити про сам вибір фарби у Львові, то слід зауважити, що зробити його легше за все онлайн. Так, наприклад, на наш погляд, купити фарбу в магазині Колір Буд — це оптимальне рішення. Адже зайшовши в цей інтернет-магазин, який в Мережі можна знайти за адресою kolirbud.ua, ви знайдете і великий асортимент продукції, і приємні ціни, а тому залишиться лише - зробити вибір.

Як не помилитися з колірною гамою, ми сподіваємося ви зрозумієте після прочитання нашої сьогоднішньої статті про нерухомість на https://bloghouse.website/neruhomist.

Сонячний бік

Ніхто не може заперечувати, що жовтий - життєрадісний колір, і незалежно від того, чи виберете ви самий кремовий відтінок збитого масла або найяскравіший тропічний манго, вітальня, зачеплена сонцем, створить затишний простір. Додайте елегантний антикваріат з нарцисово-жовтими стінами і блискучою білою обробкою.

Еклектичні меблі і меблі в стилі Шеббі-шик гармонійно поєднуються з блідо-жовтими стінами і стелею, та обробкою кольору слонової кістки. Пофарбуйте стіни в жовто-абрикосовий колір і додайте дивовижну весняну зелень або похмуру бузкову обробку. Потім підберіть ці кольори в великому східному килимі, перш ніж додавати сучасні або вікторіанські меблі.

Коричневий і сірий

Більш холодні та спокійні кольори можуть створити відчуття тепла й інтимності, якщо відобразити їх в різних відтінках по всій кімнаті. Пофарбуйте стіни вітальні в середньо-сірий колір, розташувавши їх між білою стелею і дерев'яними дощатими підлогами. Шкіряний або лляний диван з оббивкою кольору олова надає більш глибокий відтінок кольору стін, а сизальовий килим під диваном - більш світлий відтінок коричневого на тлі підлоги.

Маленькі столики з клена або горіха, які складені разом перед диваном і утворюють журнальний столик, додають більше природного коричневого кольору, як і дерев'яні рамки для фотографій на вугільній книжковій шафі. За диваном на тонкому столику стоїть лампа з підставою з сірої кераміки та білим абажуром. Повторення обмеженої палітри кольорів створює у вітальні заспокійливий і домашній ефект.

Променистий червоний

Червоний - це колір домівки і вогнища - ефектний фон для будь-якого стилю меблів і живий, теплий відтінок, який добре відбивається на вас і ваших гостях. Колоніальна вітальня з червоними стінами може витримати як примітивні меблі молочного кольору, так і традиційні з пледом і м'якою оббивкою. Царський простір з емальованими червоними стінами перетворюється в яйце Фаберже з:

  • хитромудро позолоченими меблями;
  • безліччю блискучих шовків і парчі;
  • багатошаровими килимами ручної роботи;
  • стопками книг на інкрустованому журнальному столику.

Створіть ідеальну шкатулку з червоними стінами і стелею, позолоченою або антикварною білою обробкою і молдингом, білими антикварними книжковими шафами, зробленими на замовлення, смарагдовим оксамитовим диваном, стільцями з квітковим або геометричним візерунком з парчі, важкими смугастими шовковими портьєрами, які стеляться підлогою і поєднуються з кольором стін та оздоблення.

вітальня фарба

Поношений, вицвілий, знайомий

Вік пом'якшує кольори, а змішання антикваріату з вінтажними тканинами і відтінками надає вітальні позачасову, гостинну якість. М'які стіни кольору Селадону з кремовими портьєрами, які стеляться по підлозі, утворюють оболонку кімнати. Доповніть палітру вицвілим до рожевого східним килимом і старовинним диваном з пишною оббивкою блідо-гранатового або лавандового кольору, заваленим парчевими і вишитими подушками, які підхоплюють кольори кімнати.

Додайте стільці-туфельки з майстерно вишитими різнобарвними чохлами з старовинної тканини, а також вибілені і пошарпані столи різних епох - але всі вони старі. Потерті кольори і текстура роблять кімнату такою ж зручною, як ваші улюблені тапочки.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 936 | Дата публікації: 02-09-2021 | Додав: admin | Теги: фарба, Вітальня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]