Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 19-03-2024
Головна » 2021 » Вересень » 3 » Як влаштувати рейв-вечірку у себе вдома: бургери, танці та драйв
13:03
Як влаштувати рейв-вечірку у себе вдома: бургери, танці та драйв


Як влаштувати рейв-вечірку у себе вдома: бургери, танці та драйв

Влаштуйте вечірку в стилі рейв для друзів і близьких і подаруйте їм вечір, про який вони будуть говорити ще кілька тижнів. Хоча рейв-вечірки починалися як "підпільні" вечірки в Великобританії, які часто проводились нелегально, зараз ці вечірки під електронну танцювальну музику стали більш популярними. На відміну від багатьох інших типів вечірок, рейви в основному включають в себе танці та випивку, і практично не мають відношення до їжі, якщо тільки ви не хочете включити в програму фуршетний стіл або інше джерело їжі, наприклад бургери. До речі, для своєї вечірки ви завжди маєте можливість замовити бургери Львів, зручно онлайн на сайті farsh.in.ua. Особливо радимо звернути увагу на ФАРШ_PARTY CЕТ — ідеальний варіант для будь-якої вечірки.

бургер

Організація вечірки: план дій

Складіть список гостей і виберіть місце проведення. Залежно від того, скільки людей, на вашу думку, буде присутня, вечірка може проходити:

  • в вашому підвалі або вітальні;
  • в сараї одного із учасників або члена сім'ї;
  • в орендованому приміщенні, наприклад, на складі.

Де б ви не вирішили провести рейв, там повинно бути достатньо місця для танців, тому при необхідності пересуньте меблі.

Надішліть або напишіть на папері запрошення поштою, в яких вкажіть всі деталі вечірки - місце проведення, дату і час, дату RSVP і будь-яку іншу важливу інформацію. Ви також можете зробити запрошення самостійно, використовуючи неоновий будівельний папір або будь-яку вподобану вам тематику рейву, наприклад, запрошення у формі паличок, які світяться.

Зберіть колекцію танцювальної клубної і техно музики, яка буде грати на вечірці, або найміть діджея, який спеціалізується на рейвах, щоб він крутив пластинки всю ніч безперервно. Якщо ви не хочете наймати професійного діджея, запитаєте одного з учасників або члена сім'ї, якому подобається діджеїнг, чи не хоче він чи вона простежити за музичним супроводом вечора.

рейв-вечірка

Закупіть всі приналежності для вечірки і прикрасьте приміщення. Розкладіть сувеніри для вечірки, наприклад, невеликі миски з паличками, що світяться браслети і намиста. Використовуйте стробоскопи, а також лавові лампи, але в іншому світлову апаратуру зведіть до мінімуму. Зрештою, ви створюєте темний, клубний простір. При бажанні додайте інші яскраві прикраси, наприклад, неонові серпантини.

Встановіть столик для напоїв або барну стійку в приміщенні для проведення заходу. При бажанні запросіть друга або члена сім'ї "бармена" або організуйте зону самообслуговування. Для напоїв використовуйте одноразові пластикові стаканчики і чарки неонового кольору.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 902 | Дата публікації: 03-09-2021 | Додав: admin | Теги: бургер, рейв-вечірка | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]