Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 19-03-2024
Головна » 2021 » Вересень » 4 » Стиль лофт в інтер'єрі
16:26
Стиль лофт в інтер'єрі


Стиль лофт в інтер'єрі

Loft в перекладі з англійської означає горище або мансарда. Цегляні стіни, опорні стовпи та вентиляційні труби роблять приміщення схожим на цех. Раніше в лофт проживали талановиті художники і знамениті скульптори. Творчим натурам доводилося створювати свої шедеври і жити в арт-майстеренях одночасно. Завдяки іменитим мешканцям новомодний стиль став дуже популярний. Сьогодні лофт зберіг свою популярність в дизайнерському мистецтві. Для того, щоб оформити інтер'єр в стилі лофт і зберегти його індивідуальність, необхідно знати кілька простих стилістичних прийомів. Також слід пам'ятати, що відвідавши сайт https://oakshop.com.ua/ можна вигідно замовити в Україні стильні меблі в стилі лофт із натурального дерева в інтернет-магазині сучасних меблів OakShop. Що ж вибрати? Про це - далі в нашій статті.

стиль лофт інтер'єр меблі

Меблі

Підбираючи меблі, слід враховувати те, що лофт любить багато світла і повітря. Тому, не варто захаращувати квартиру шафами, кріслами та іншим начинням. Невелика кількість предметів інтер'єру дасть можливість легко дихати і вільно переміщатися квартирою.

Поєднуючи теплі пастельні відтінки комплекту меблів з холодним кольором стін, ви створите приємну обстановку. Ідеальний варіант - скомбінувати скляні та металеві предмети з дерев'яними меблями. Це дизайнерське рішення створить відчуття комфорту і затишку.

Територіальне планування

Значимість і корисність стилю в тому, що широкий простір можна вдало обіграти. Світле і просторе приміщення слід зонувати за допомогою внутрішніх перегородок, оздоблення стін різними кольорами і фактурою. Краще, якщо цегляна стіна залишиться необштукатуреною - це створить враження недобудованої ділянки.

Найзнаменитіший дизайнерський метод відділення однієї частини кімнати від іншої - це використовувати меблі. Диван, комод, етажерка не тільки прикрасять інтер'єр приміщення, а й розділять її на необхідні зони.

Вікна й освітлення

Щоб в кімнату проникало багато сонячного світла, віконні прорізи в стилі лофт необхідно робити дуже великими. Чудове рішення - вікна від підлоги до стелі, що дасть можливість любуватися навколишнім пейзажем. Відмовтеся від тюлевих фіранок і гардин, які створюють напівтемряву. Добре підійдуть бавовняні рулонні штори або жалюзі.

стиль лофт інтер'єр меблі

Світильники в промисловому стилі підкреслять особливе оздоблення інтер'єру. Різноманітні підвісні лампи, світлодіодні підсвічування і масивні люстри прикрасять просторе планування. Доповнивши приміщення оригінальними торшерами і незвичайними настільними лампами, ви привнесете йому пікантності. Використовуючи різноманітні джерела освітлення, ви не тільки наповнюєте приємним світлом простір, але і зонуєте кожну ділянку квартири.

Інженерна система і розводка електрики

Труби, вентилятори, зовнішню розводку електрики в стилі лофт рекомендується не ховати, а залишати на виду. Як акцент можна забарвити інженерні комунікації в контрастні кольори (яскраво-синій, червоний, пурпурний). Сучасне поєднання монотонних і яскравих відтінків створить кімнаті більшої виразності.

Короткий висновок

Застосувавши нескладні рекомендації на практиці, ви зміните не тільки атмосферу інтер'єру, але і настрій в цілому, а оригінальний стиль приміщення підкреслить бездоганний смак власника.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 1225 | Дата публікації: 04-09-2021 | Додав: admin | Теги: стиль, Меблі, інтер'єр, лофт | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]