Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 19-03-2024
Головна » 2021 » Вересень » 5 » Вибираємо правильно штори для інтер'єру затишного і красивого будинку
18:40
Вибираємо правильно штори для інтер'єру затишного і красивого будинку


Вибираємо правильно штори для інтер'єру затишного і красивого будинку

Штори - важливий елемент декору, який має естетичне і функціональне значення. Вони можуть зробити приміщення більш затишним, прибрати зайве світло, підкреслити переваги дизайну і т.д. Як би там не було, а без них інтер'єр не буде завершеним. Тому дуже зручно, що в наші дні тюлі та штори на будь-який смак можна вигідно вибрати та придбати онлайн за допомогою спеціалізованого ресурсу vashinterier.ua. Отож, залишається лише вірно зробити вибір, визначитися з яким, сподіваємося, вам допоможе наше стаття.

тюлі штори інтер'єр

Вибір шторм: що варто враховувати

При покупці штор, щоб не витратити даремно гроші та час, слід враховувати кілька важливих критеріїв вибору даного віконного декору. Наприклад, найкраще гармоніюють з предметами меблів і обстановки тканини без малюнка. Тому штори з малюнком потрібно підбирати акуратно, пам'ятаючи, що вони будуть особливо притягувати до себе увагу.

Добре, коли тканина віконних завіс гармонує з іншими тканинами:

  • оббивка м'яких меблів;
  • покривала в спальні;
  • тканинний декор і т.д.;
  • і килимовими поверхнями в кімнаті.

Важливо, щоб віконні завіси не зливалися зі шпалерами. Відповідно, колір штор повинен бути або темніший, або світліший шпалер. Разом з тим, їхній колір і колір шпалер повинні поєднуватися, доповнювати один одного.

Ламбрекени і пишні драпірування, безумовно, задають приміщенню розкішний вигляд, роблячи його схожим на палацову кімнату. Однак слід пам'ятати, що для штор зі складним дизайном необхідний простір і високі стелі.

тюлі штори інтер'єр

Чим менше кімната, тим простіше має бути віконний декор. У великому просторому приміщенні ви можете дозволяти собі ярусні завіси різних кольорів і навіть тканини з малюнками. А ось для маленьких кімнат краще вибирати однотонні тканини, що гармонують з предметами меблів.

Фактура тканини та колір штор

Важливо підібрати не тільки колір штор, але і фактуру тканини. Щільні, гладенькі, прозорі, матові, блискучі і так далі - якими мають бути ваші ідеальні штори? Тут вам допоможе загальний дизайн приміщення і його призначення. Наприклад, щільні завіси темних тонів доречні в спальні, а в кухні або дитячій додаватимуть зайву вагу приміщенню.

При виборі штор для публічних закладів (ресторанів, музеїв, виставкових залів, офісів) рекомендується звернутися до фахівця, оскільки штори в таких приміщеннях - це не просто прикраса або захист від сонця, це ще і демонстрація статусу та смаку (або його відсутності) власника.

Крім традиційних тканинних штор, як функціонального та красивого декору для вікон використовуються різні види сонцезахисних виробів: жалюзі, штори-плісе, рулонні штори і т.д.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 951 | Дата публікації: 05-09-2021 | Додав: admin | Теги: інтер'єр, штори, тюлі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]