Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 19-03-2024
Головна » 2021 » Вересень » 2 » Гвинтовий фундамент: переваги використання гвинтових свай
14:29
Гвинтовий фундамент: переваги використання гвинтових свай


Гвинтовий фундамент: переваги використання гвинтових свай

гвинтовий фундамент сваї Фундамент на гвинтових палях існує вже довгий час. Він став одним із самих популярних рішень в незалежності від типу ґрунту та рельєфу. В Україні гвинтові сваї для такого фундаменту можна швидко та вигідно придбати онлайн за допомогою ресурсу geoshurup.ua. Тут ви завжди знайдете якісну продукцію за оптимальною ціною.

Що таке фундамент на палях

Основу такого фундаменту являє паля у вигляді труби з завуженим наконечником з міцного металу, який має лопаті. Лопаті розташовані по траєкторії спіралі, завдяки чому можливе буріння землі до необхідної глибини. Міцність палі допомагає встановити фундамент:

  • і на болотистій місцевості;
  • і в піску;
  • і в замерзлій землі.

Простота роботи допоможе обійти необхідність виклику фахівців, встановити гвинтовий фундамент можна самостійно, причому нітрохи не гірше професіоналів. Найголовніше - визначити правильно метал, з якого буде виготовлятися паля. Для цього вже можна і потрібно співпрацювати з професіоналом, який допоможе вибрати правильний метал. Найоптимальнішим варіантом буде - звернутися за консультацією до фахівців на сайті  geoshurup.ua.

Плюси гвинтового фундаменту

На першому місці - відсутність підготовчих робіт, що значно полегшує завдання. Не потрібно рити котлован і проводити інші роботи на території. При використанні палі немає необхідності виривати необхідну глибину: гвинти проникають під землю до необхідного рівня, а після при необхідності відбувається вирівнювання. Природний рельєф місцевості зазвичай зберігається.

Для будівництва озерного будинку гвинти встановлюються на болотистій місцевості. У північних районах такий вид фундаменту є найоптимальнішим. На скельних місцевостях застосування гвинтів неможливо: вони не можуть пробурити таку тверду поверхню.

Перевага гвинтового фундаменту - його довговічність і міцність. До того ж, такий варіант досить економічний. Встановлюється такий фундамент зазвичай за 2-3 дня, що говорить про короткі терміни спорудження не тільки фундаменту, але і всього будинку. Зазвичай на один тільки фундамент йде близько 3 місяців.

Установка гвинтових паль

Не потрібно вибирати особливу місцевість, щоб встановити там фундамент. Гвинтові палі можна використовувати на будь-якому рельєфі і на будь-якому ґрунті - що влітку, що взимку.

гвинтовий фундамент сваї

Спочатку встановлюється кутова паля - це база. Визначається план будівництва, за яким відбувається установка. Після того, як всі палі встановлені, починається їхнє підрублювання, орієнтир береться на базову палю.

Після цієї процедури починають заливати палі бетонною сумішшю. Необхідно виконати підв'язку з бруса, а також встановити оголовки.

Наступний етап - установка стін будинку. Найоптимальніший варіант для гвинтового фундаменту - каркасний будинок, виконаний з бруса. Робота з таким матеріалом не займає багато часу, немає необхідності чекати, поки осяде будівля, щоб почати роботу всередині.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 2430 | Дата публікації: 02-09-2021 | Додав: admin | Теги: фундамент, сваї, гвинтовий | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]