Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-07-2024
Головна » Останні відкриття науки
ТОП:
1 2 3 ... 44 45 »

 

 

Дослідження, проведене в США, виявило, що невелика область мозку тимчасово відключається вдень на мікросекунди, що відкриває нові перспективи у вивченні сну.

Категория: Останні відкриття науки | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: adminA | Дата: 24-07-2024 | Комментарии (0)


 

 

Фізики зробили прорив, точно вимірявши властивості монофториду радію, що дало змогу пояснити асиметрію матерії та антиматерії у Всесвіті.



 

 

Нове досягнення вчених відіграє ключову роль для подальших експериментів на найбільшому у світі термоядерному реакторі ІТЕР у Франції.



 

 

Робот був одним з перших роботів-чиновників у місті. Він виконував різноманітні завдання, допомагаючи у доставленні документів та інформуванні місцевих жителів.



 

 

Багато хто пов’язує “шосте почуття” з міфами і казками. Однак все не так просто.



 

 

Насправді траєкторія нашої планети є значно складнішою, ніж ми звикли уявляти.



 

 

Штучний інтелект аналізує сигнали, які отримує таблетка, та точно вказує розташування пристрою у кишківнику з похибкою менше кількох міліметрів.



 

 

Вчені сподіваються перевірити аномалії та отримати нові дані про природу темної матерії. Пристрій буде розташований під землею, щоб зменшити вплив космічної радіації.



 

 

Космічний простір стає новим полем бою, де забезпечення безперебійного зв’язку, розвідки та спостереження є критично важливим.



 

 

"Якщо ви підрахуєте вартість циклу використання, це стане надзвичайно дешевою батареєю в порівнянні з літій-іонними батареями".