Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » Цікаві науковцям новини
ТОП:
1 2 3 ... 218 219 »

 

 

Про користь води для всього організму відомо кожному. Вона прискорює метаболізм, нормалізує обмінні процеси, дарує заряд бадьорості і має ще масу переваг.

Категория: Цікаві науковцям новини | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: admin | Дата: 27-04-2024 | Комментарии (0)


 

 

Уран і Нептун часто називають крижаними гігантами, оскільки вчені вважають, що вони здебільшого складаються з "крижаних" матеріалів.



 

 

Дослідження в Пенсільванському університеті дослідило взаємозв’язок між обмеженням калорій та довжиною теломер, які є біологічним маркером старіння.



 

 

Це зробить шеринг комплексним та значно зекономить час як працівників компаній, так і клієнтів.



 

 

Цього року людство очікує неймовірна космічна подія – потужний вибух на відстані 3 000 світлових років від Землі.



 

 

Найкращий краєвид на повне сонячне затемнення 8 квітня отримають люди на борту реактивних літаків NASA WB-57, які піднімуться на висоту понад 15 тисяч метрів.



 

 

У дослідженні провели серію експериментів, щоб зрозуміти, як мозок реагує на музику і породжує бажання рухатися в такт їй.



 

 

Зниження народжуваності може тимчасово прискорити економічне зростання завдяки збільшення частки дорослого населення працездатного віку.



 

 

Археологи виявили залишки масивної римської стіни, яка, судячи з її розмірів, була частиною великої системи укріплень.



 

 

Наша здатність жити тут і зараз, і ніколи не дозволяти втручатися нашим страхам, жалю та спогадам, робить наше життя позитивнішим.