Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 18-04-2024
Головна » Цікаві науковцям новини
ТОП:
« 1 2 3 4 5 ... 217 218 »

 

 

Подумайте про здоров’я і перегляньте свої звички, навіть якщо поки вас нічого не турбує.

Категория: Цікаві науковцям новини | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: admin | Дата: 06-02-2024 | Комментарии (0)


 

 

"Контроль над космосом став таким же важливим, як і панування на суші, морі та в повітрі. Космічна технологія робить військові сили в усіх інших областях більш потужними.



 

 

"Ми працюємо над тим, щоб передбачити та запобігти відповідним зловживанням – таким як оманливі "дипфейки", масштабні операції впливу або чатботи."



 

 

Є продукти, які можуть завдати шкоди організму, якщо їх вживати на голодний шлунок, повідомили дієтологи.



 

 

 

У Північній Кароліні та Техасі знайшли заморожених у воді алігаторів.



 

 

Перед тим, як була запущена перша ядерна бомба, фізики були стурбовані тим, що вибух може підпалити атмосферу і в буквальному сенсі знищити світ.



 

 

Випадковий характер генетичних мутацій означає, що еволюція значною мірою непередбачувана.



 

 

Високий інтелект є неординарною особливістю роботи нервової системи: йому властиві високошвидкісне мислення, складні міркування, розуміння того, що буває недоступно багатьом.



 

 

У тропічних лісах Еквадору знайшли долину загублених поселень, які процвітали 2 000 років тому. Тоді там могло проживати щонайменше 10 тисяч людей.



 

 

Археологи розкопали частину акведука Адріана, одного з найбільших гідротехнічних споруд II століття нашої ери, і скарб під час археологічних розкопок у Тенеї.