Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 10-05-2024
Головна » Новітні технології
ТОП:
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 230 231 »

 

 

На ньому науковці вивчатимуть можливості термоядерного синтезу — технології видобутку енергії у злиттях атомних ядер.

Категория: Новітні технології | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: adminA | Дата: 04-12-2023 | Комментарии (0)


 

На початку 2024 року може зникнути інтернет. Не лише в Україні, а й на всій Землі. Причому всесвітній зв'язок може бути відсутнім або давати серйозні збої протягом тривалого часу.



 

 

Одні вважають, що постійне вмикання та вимикання комп'ютера може зношувати його компоненти, тоді як інші переконані у протилежному.



 

 

Департамент поліції Лос-Анджелеса вперше залучив поліцейського собаку-робота для вирішення ситуації з озброєною людиною.



 

Нові продукти M3 від Apple обіцяють високий рівень продуктивності, але найдешевший MacBook у цій лінійці – це ноутбук вартістю $1600, який має лише 8 ГБ оперативної пам'яті.



 

Китай оголосив про свої амбітні плани щодо масового виробництва роботів-гуманоїдів, які, за заявами, можуть стати такими ж "революційними", як свого часу смартфони.



 

 

Міноборони США планує лише на розвиток адитивних технологій для підводних човнів вкласти 300 млн доларів.



 

 

Вчені з Університету Сунгюнгван, що у Південній Кореї, створили людиноподібну систему пам’яті, яка покращує продуктивність роботів-трансформерів.



 

 

Український наземний робот Ratel S успішно пройшов польові випробування. Тепер буде запущено серійне виробництво.



 

 

Автор децентралізованої криптобіржі Uniswap Хейден Адамс знищив практично всю емісію криптовалюти HayCoin (HAY) сукупною вартістю $650 млрд.