Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 04-05-2024
Головна » Новітні технології
ТОП:
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 229 230 »

 

 

Він може виконувати 314 трильйонів операцій в секунду, а також входить до десятка найпотужніших суперкомп’ютерів у світі.

Категория: Новітні технології | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: adminA | Дата: 22-12-2023 | Комментарии (0)


 

 

Постійні представники держав-членів Європейського Союзу в середу досягли попередньої згоди щодо регламенту про кіберсолідарність.



 

Вчені створили надміцну речовину, міцну як алмази, і вони кажуть, що її можна навіть використовувати, щоб зробити космічні кораблі та автомобілі міцнішими.



 

 

ЄС відкрив провадження проти соціальної мережі X у зв'язку з підозрою в нездатності протидіяти дезінформації та маніпуляції контентом.



 

 

Вітчизняні ударні БпЛА літакового типу Cobra, які розробили інженери із Кривого Рогу, почали в Україні  виготовляти серійно.



 

 

Котирування криптовалюти Cardano ADA $0.64 знову підскочили. Вартість віртуальної валюти збільшилася на 50,5% за тиждень.



 

 

Генеральний директор найбільшого американського банку JPMorgan розкритикував біткоїн, закликавши американський Конгрес заборонити використання цієї криптовалюти.



 

 

На ньому науковці вивчатимуть можливості термоядерного синтезу — технології видобутку енергії у злиттях атомних ядер.



 

На початку 2024 року може зникнути інтернет. Не лише в Україні, а й на всій Землі. Причому всесвітній зв'язок може бути відсутнім або давати серйозні збої протягом тривалого часу.



 

 

Одні вважають, що постійне вмикання та вимикання комп'ютера може зношувати його компоненти, тоді як інші переконані у протилежному.