Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 02-05-2024
Головна » Цікаві науковцям новини
ТОП:
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 218 219 »

 

 

Щонайменше три члени НАТО – Туреччина, Румунія та Болгарія – обговорюють можливість створення спеціального морського підрозділу для очищення Чорного моря.

Категория: Цікаві науковцям новини | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: admin | Дата: 11-10-2023 | Комментарии (0)


 

 

Британський фізик Мелвін Вопсон спочатку зробив відкриття щодо прогнозування генетичних мутацій в організмах та заявив, що Всесвіт і все в ньому є об’єктами певної штучної реальності.



 

 

Під час розкопок на руїнах міста в Конуралпі, турецької провінції Дюздже, археологи виявили мармурову статую Александра Македонського.



 

 

В авокадо міститься багато вітамінів групи В, які допомагають боротися з інфекціями, а також вітаміни С і Е – природні антиоксиданти.



 

 

Багато людей вважають, що догляд за взуттям зводиться до того, щоб підтримувати його в чистоті. Проте взуття восени та взимку вимагає ретельнішого догляду через несприятливі фактори



 

 

"Склянка бурякового соку-це джерело молодості для нашого мозку. Його максимальна користь проявляється в поєднанні зі спортом".



 

 

 

Роботу-кур'єру Uber Eats вдалось допомогти в арешті двох осіб, що намагались його викрасти.



 

 

 

Капсула з космічного апарата OSIRIS-REx, яка прибула на Землю 24 вересня і містить зразок астероїда Бенну, приїхала до свого постійного місця перебування.



 

 

На дні моря біля узбережжя Нової Зеландії знайшли відбитки копит, які раніше вважалися слідами міфічної підводної тварини.



 

 

Капсула з дорогоцінним вантажем приземлитися в пустелі Юта на території США.