Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 19-03-2024
Головна » Сон, хіромантія і сонник
ТОП:
1 2 3 4 5 »

 

 

Багаторічні спостереження показали, що за деякий час до смерті люди бачать незвичайні сни. Пояснення цьому феномену є і воно досить просте.

Категория: Сон, хіромантія і сонник | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: admin | Дата: 06-01-2024 | Комментарии (0)


 

Позіхання – це рефлекторний дихальний акт, під час якого робиться затяжний вдих та відносно швидкий видих. Зазвичай це триває протягом 5-10 секунд. Існувала думка, що людина позіхає при нестачі кисню у мозку. Але це хибна теорія. Науковці розповіли чому люди позіхають.



Чому люди не встають з ліжка на дзвінок будильника

 

Ви відключаєте будильник декілька разів вранці, щоб поспати ще пару хвилин? Не хвилюйтеся, ви не самотні. На це вказує дослідження, опубліковане в Journal of Sleep Research ("Журнал досліджень сну").



 

 

Вчені відстежили неврологічну основу нічних кошмарів, підібравшись до суті поганих снів.



 

 

Розглянемо, які аромати використовують і сьогодні для полегшення болю, зняття стресу та покращення настрою.



 

 

Привиди, гобліни, відьми, вампіри й чарівники… 31 жовтня – вечір, коли можна уявити, що всі ці темні сили існують, хоча всерйоз ніякої небезпеки не несуть.



 

 

Ці люди відверті зі своїми друзями, колегами і співрозмовниками.



знак зодіак

 

 

Не тисніть на себе і не змушуйте робити те, чого не хочете. Просто розслабтеся і дозвольте часу йти за власним перебігом.