Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » Архів матеріалів
ТОП:
« 1 2 3 4 5 6 ... 1048 1049 »

 

 

У понеділок, 8 квітня, над північною Мексикою, частинами 15 штатів США та південним сходом Канади відбудеться довгоочікувана небесна подія – повне сонячне затемнення.

Категория: Новини астрономії | Новини науки - NovynyNauky.com | Добавил: adminA | Дата: 08-04-2024 | Комментарии (0)


 

 

Найкращий краєвид на повне сонячне затемнення 8 квітня отримають люди на борту реактивних літаків NASA WB-57, які піднімуться на висоту понад 15 тисяч метрів.



 

 

Науковці відзначили цікаве явище, пов'язане з надзвичайною подією – повним сонячним затемненням 8 квітня, яке спостерігатимуть мільйони людей.



 

 

В електронному реєстрі військовозобов’язаних містяться тільки ті дані громадян, які прописані в законі.



 

 

Стійкість духу не можна недооцінювати. Стійкість зробить з тебе переможця.



 

 

Amazon поступово відмовиться від технології «Just Walk Out», яка дозволяє покупцям просто виходити з продуктами з магазину без звернення до каси.



 

 

 

Колесо з карбону і нейлону зовні має жорстку покришку з еластомірного матеріалу, всередині нього знаходиться поверхня із зубцями для контакту з моторами.



 

 

Учені продемонстрували передачу спіна електрона фотонам. Цей квантовий процес може забезпечити зв’язок зі швидкістю світла на міжпланетних відстанях.



 

 

Ноутбуки можуть споживати велику кількість енергії, і, як наслідок, термін роботи батареї ноутбука може скоротитися через навантаження.



 

 

Дослідники Лабораторії реактивного руху NASA почали випробування робота-змія, якого планують відправити для пошуку позаземного життя на супутник Сатурна Енцелад.