Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2022 » Березень » 21 » Як на характер людини впливає колір очей
18:45
Як на характер людини впливає колір очей


колір очі Є цікава теорія про те, що раніше у всіх людей на землі очі були одного кольору, але після настання льодовикового періоду та зміни погодних умов, внаслідок мутації, з'явилися люди із зеленими, сірими, синіми та блакитними очима. Як це вплинуло на їхній характер?

Зелені очі

Власники зелених очей - сама ніжність і доброта, поки справа не стосується життєво важливих для них рішень, тоді вони виявляють усю свою рішучість та жорсткість характеру. Вони ідеальні керівники: справедливі, надійні, наполегливі, здатні знайти вихід навіть із найскладнішої ситуації. Це ідеальний тип керівника. У любові щирі і вірні, ніколи не зрадять свого обранця, тому що самі його вибрали. У них дуже багато друзів, вони легкі та ненав'язливі у спілкуванні, з ними завжди цікаво, вони вміють слухати та чути.

Основні риси характеру: надійні, стабільні, терплячі, рішучі.

Карі очі

Кароокі люди мають не найлегший характер, вони дуже темпераментні і імпульсивні, можуть бути різкими і дратівливими. Тому якщо у вашого керівника карі очі – тримайтеся! Це лідери за вдачею, які свою персону ставлять найвище і вимагають того ж від оточуючих. Але до цього вони дуже розумні і мудрі, часто у складних ситуаціях приймають вірні рішення, не терплять монотонності і одноманітності, готові навіть пожертвувати матеріальним достатком і комфортом, заради нових вражень та цікавої роботи.

Основні риси характеру: уперті, запальні, зарозумілі.

Блакитні очі

Власники блакитних очей мають спокійний врівноважений характер, на вигляд дуже вразливі, але насправді холодні і розважливі. Не терплять рутини та монотонності, шлюб їх тяжить, тому що швидко втрачають інтерес до партнера. Звичайно, якщо партнер буде вічним феєрверком, то в таких відносинах власнику блакитних очей буде комфортно. Люди настрої, запальні, можуть впасти в безпричинну депресію, часто гніваються.

Основні риси характеру: цілеспрямовані, спокійні, уразливі.

Сині очі

Дуже привабливі та романтичні натури, примхливі, уразливі. Люблять керувати людьми, але робити це не явно, а здалеку, роздаючи вказівки. Непередбачувані, дуже легко закохуються і зачаровують партнера, але у відносинах дуже вимогливі, конфліктні, люблять сперечатися та відстоювати свою точку зору, навіть коли не розуміються на ситуації.

Основні риси характеру: сентиментальні, романтичні, емоційні.

Сірі очі

Логічний розум і цілеспрямованість дозволяють власникам сірих очей твердо стояти на ногах та домагатися бажаного. Не пасують перед труднощами, вирішують проблеми швидко та максимально вигідно для себе. Спокійна і романтична вдача штовхає їх на пошук більш авантюрного і рухливого партнера, з яким зазвичай пов'язують своє життя раз і назавжди, тому що не схильні до зрад.

Основні риси характеру: розумні, рішучі, практичні, допитливі.

Жовті очі

Це найзагадковіший і незвичайніший колір очей, не дивно, що й характер у їхніх власників теж не звичайнісінький. Це дуже яскраві неординарні особи, вони дуже артистичні та талановиті. Не звикли нікому підкорятися чи жити за правилами. Дуже розвинена інтуїція, тому чудово відчувають людей, бачать награність та фальш. Готові горою стояти за кохану людину, але вимагають повного підпорядкування та вірності.

Основні риси характеру: непередбачувані, емоційні, артистичні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 232 | Дата публікації: 21-03-2022 | Додав: admin | Теги: очі, колір, людина, характер | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]