Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2023 » Травень » 16 » Звички, які вбивають батарею смартфона, експерти назвали
11:32
Звички, які вбивають батарею смартфона, експерти назвали


Багато хто з нас, щоб не витрачати дорогоцінний час даремно, користується телефоном під час його заряджання, також дехто вважає, що якщо на ніч залишити смартфон з увімкненим зарядним пристроєм, то він зарядиться краще за звичайний. Про небезпеку цих та інших звичних телефонних практик розповів доцент кафедри інформатики.

Особливо не рекомендується нічна зарядка, якщо її рівень і так на момент початку процесу перевищує 50%. Стовідсоткова зарядка теж для батареї не особливо корисна. Для збереження акумулятора рекомендується тримати її в діапазоні від 20% до 80%.

Ще ємність батареї страждає від занадто частих зарядок. У результаті навіть повного її завантаження з часом може почати вистачати на все менший час.

Оптимальним числом зарядів експерт назвав один-два на день. Ну і не зайве нагадати, що сильно зростає навантаження на апаратну частину, якщо одночасно заряджати і використовувати телефон.

Також на акумулятор, чутливість екрана та інші характеристики техніки впливає вплив прямих сонячних променів або ж низьких температур. Так що краще зайвий раз свій смартфон температурним випробуванням не піддавати.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 99 | Дата публікації: 16-05-2023 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]