Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2017 » Липень » 24 » Змусять реєструвати дрони британців
23:13
Змусять реєструвати дрони британців


 

Влада Великобританії планує ввести обов’язкову реєстрацію безпілотних літальних апаратів, а також іспити для їхніх власників на знання правил безпеки.

Уряд Великобританії оголосив про намір ввести обов’язкову реєстрацію безпілотних літальних апаратів. Це необхідно для підвищення рівня безпеки.

Власники БПЛА вагою понад 250 грамів будуть зобов’язані реєструвати свої пристрої. Згідно з планами уряду, це має спонукати їх ставитися більш відповідально до використання дронів.

Також у Великобританії планується ввести тест, який повинні будуть здавати власники дронів. Тест буде показувати, що вони знають правила безпеки і конфіденційності при використанні безпілотних літальних апаратів.

Аналогічний закон в США був скасований апеляційним судом в травні цього року. Суд визнав безпілотники авіамоделями, а для них не потрібно ніякої реєстрації. Тим часом тоді ж, в травні, обов’язкову реєстрацію дронів ввів Китай. З 5 липня 2017 року безпілотні літальні апарати повинні бути поставлені на облік і в Росії. Однак через неготовність підзаконних актів реєстрація квадрокоптерів в країні поки не є обов’язковою.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 900 | Дата публікації: 24-07-2017 | Додав: adminA | Теги: реєстр, британці, дрони | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]