Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2019 » Липень » 19 » Збирається посадити корабель Starship на Місяць раніше ніж за два роки Ілон Маск
20:16
Збирається посадити корабель Starship на Місяць раніше ніж за два роки Ілон Маск


 

Ілон Маск збирається посадити корабель Starship на Місяць раніше ніж за два роки

Керівник компанії SpaceX Ілон Маск збирається посадити космічний корабель Starship на поверхню Місяця в 2021 році, а можливо й раніше. Про це він заявив у інтерв'ю виданню TIME.

«Це звучить божевільно, але я вважаю, що ми можемо приземлитися на Місяці менше ніж за 2 роки. Космічний корабель без людей точно зможе приземлитися на Місяці через два роки. Тож через рік або два після цього буде можливість послати команду», — заявив Маск.

Щоб організувати наступний політ до супутника Землі вже з людьми на борту Starship, компанії Маска знадобиться ще один або два роки. Таким чином, приземлення людей на Місяць може статися максимум через чотири роки.

Ілон Маск та голова Amazon Джефф Безос ведуть боротьбу за контракт NASA з відправки людей на Місяць до 2024 року — такий термін встановив американський уряд. Компанія Безоса ще минулої осені уклала угоду з NASA про підготовку апаратів для посадки на Місяць та презентувала концепцію і прототип Blue Moon — багаторазового апарату для польотів на супутник Землі.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 980 | Дата публікації: 19-07-2019 | Додав: adminA | Теги: Ілон Маск, посадити корабель Starship на Місяц, два роки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]