Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2020 » Листопад » 27 » Запустила серіал про блокчейн, біткоїн та криптовалюти Мінцифра
20:43
Запустила серіал про блокчейн, біткоїн та криптовалюти Мінцифра


Мінцифра запустила серіал про блокчейн, біткоїн та криптовалюти

Сьогодні, 27 листопада 2020 року, Міністерство цифрової трансформації України презентувало новий освітній серіал про блокчейн, біткоїн та криптовалюти.

Мінцифра запускає освітні подкасти

На порталі «Дія.Цифрова освіта» запустили серіал для підвищення фінансової грамотності

Михайло Федоров поділився деталями запуску Bug Bounty з пошуку уразливості в Дії

Це 8 серій тривалістю 6-12 хвилин. Ви отримаєте професійні поради та відповіді на найпопулярніші запитання про блокчейн і криптовалюти від експертів. Також ви отримаєте сертифікат, що засвідчує успішне проходження комплексного базового курсу з розуміння блокчейну, криптовалют та цифрових активів. Безкоштовно переглянути освітній серіал можна на платформі «Дія.Цифрова освіта».

Заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Валерія Іонан підкреслила, що серіал є частиною великого національного проєкту, який має на меті навчити цифрової грамотності 6 млн українців за 3 роки. Участь в освітньому серіалі взяв підприємець, банкір, коуч Андрій Оністрат. Під час онлайн-брифінгу він заявив, що цифрові валюти — це децентралізований інструмент.

Серіал розроблений за підтримки компаній Binance, Hacken та Crystal Blockchain.

Менеджер з маркетингу Binance в Україні Іван Паскарь підкреслив, що технологія блокчейну є новою і прогресивною: «Не випадково найвідоміші люди світу, Ілон Маск і Білл Гейтс, бачать перспективу в цій технології».

Директор з розвитку продукту Crystal Blockchain Кирило Чихрадзе наголосив на трьох важливих властивостях блокчейну: «Перше — це його незмінність. Його неможливо підробити. Друге — це його прозорість. Кожен може перевірити, що зараз відбувається в блокчейні. Третє — це децентралізація. Немає єдиного керівного органу, який відповідає за те чи інше рішення».

CEO компанії Hacken Дмитро Будорін пояснив різницю між криптовалютою та онлайн-банкінгом:

«Коли ви бачите цифри в онлайн-банкінгу, це є відображенням того, що є в банку, який володіє вашими грошима. А коли ви бачите цифри в своєму криптогаманці, це вже насправді ваші цифри, ваші активи, за які ви відповідальні».


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 369 | Дата публікації: 27-11-2020 | Додав: adminA | Теги: серіал про блокчейн, мінцифра, біткоїн та криптовалюти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]