Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2015 » Травень » 5 » За крок від створення машини часу NASA
20:14
За крок від створення машини часу NASA


 

NASA розробляє технологію, яка дозволить космічним апаратам розганятися до нереально високих швидкостей.

Завдяки новим розробкам, з'явиться можливість швидше долетіти до Місяця, ніж на літаку до іншого міста, [ ?] повідомляє Южный Федеральный.

Інженери NASA проводять тестові випробування варп-двигуна в Космічному центрі Джонсона. Експерименти проводяться в глибокому вакуумі, який відповідає умовам космічного простору.

Більше 15 років команда вчених з різних країн - США, Китаю, Великобританії - здійснює розробку варп-двигуна для космічних ракет.

Якщо такий двигун буде створений, то він може бути встановлений на будь-якому космічному кораблі, а енергію електромагнітний привід буде отримувати від компактної атомної електростанції, створеної спеціально для таких цілей.

Варп-двигуни, що розробляються, по-перше, дозволять знизити вартість космічних польотів, а по-друге, подорож по Сонячній системі і за її межі із фантастики перетвориться на реальність.

Космічні апарати можна буде розігнати до швидкості, що перевищує швидкість світла. Стануть можливі і скачки в часі - проведені в лабораторії у вакуумі експерименти показали, що це цілком реально.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1392 | Дата публікації: 05-05-2015 | Додав: adminA | Теги: за крок від створення машини часу N | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]