Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 27-04-2024
Головна » 2022 » Липень » 2 » З урядом США, де компанію назвали "вовком в овечій шкурі", TikTok прагне угоди
19:12
З урядом США, де компанію назвали "вовком в овечій шкурі", TikTok прагне угоди


TikTok працює над домовленістю із урядом США, щоб забезпечити захист даних американських користувачів від Китаю. Про це керівник соц. мережевої компанії Шу Зі Чу повідомив у листі до дев'яти американських сенаторів від 30 червня.

У листі він вказав, що компанія усуне дані американських користувачів зі своїх серверів, а буде зберігати ці дані на хмарному сервісі Oracle у США. Збереження і доступ до таких даних здійснюватиметься "у відповідності до протоколів, схвалених урядом США", запевнив Чу.

В американському Конгресі звучала критика на адресу компанії за те, що вона може надавати доступ до даних користувачів Китаю.

Раніше цього тижня член Федеральної комісії зв'язку США Брендан Барр назвав TikTok "вовком в овечій шкурі" і закликав Google та Apple усунути додаток. Відповідний лист Барр оприлюднив у Twitter.

“TikTok - не те, чим видається на поверхні. Це не просто застосунок для поширення кумедних відео та мемів, - йдеться в листі Барра. - Це вовк в овечій шкурі. Зрештою, TikTok діє як складна система спостереження, яка збирає велику кількість особистої та чутливої інформації".

Згідно з новими звітами, такі дані доступні Пекіну, написав Барр.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 275 | Дата публікації: 02-07-2022 | Додав: adminA | Теги: уряд США, tiktok, вовк в овечій шкурі | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]