Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2018 » Березень » 29 » Вже курсує Британією перший безпілотний поїзд
20:41
Вже курсує Британією перший безпілотний поїзд


 

На думку конструкторів, автоматизація залізниці дозволить пасажирам заощаджувати час, а також знизить ймовірність людської помилки.

Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на The Guardian. Безпілотний склад буде курсувати між містами Пітерборо і Хоршем.

Ініціатором проекту є британська компанія Thameslink Railway, яка займається обслуговування однойменної залізниці. Автоматизація залізничного руху, як вважають конструктори, в перспективі може допомогти пасажирам економити час, а також знизить ймовірність людської помилки.

Але при цьому в кабіні машиніста зобов'язаний перебувати машиніст - він буде стежити за роботою автоматичної системи, а також відкривати і закривати двері перед пасажирами.

Перед тим як, запустити проект, розробники тестували його протягом 18 місяців. За даними видання, робота над запуском безпілотного поїзда зайняла близько 5 років і коштувала 7 млрд фунтів стерлінгів (близько $10 млрд).

Протяжність залізниці Thameslink Railway становить 225 км, вона налічує 68 станцій.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 879 | Дата публікації: 29-03-2018 | Додав: adminA | Теги: Британія, перший безпілотний поїзд | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]