Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Нд, 08-09-2024
Головна » 2024 » Червень » 15 » Всередині Землі живе таємна цивілізація - учені з Гарварду
00:23
Всередині Землі живе таємна цивілізація - учені з Гарварду


Група вчених у своїй нещодавній статті висунула сміливу теорію: на Землі може існувати прихована, високорозвинена цивілізація, що живе глибоко під поверхнею, а НЛО свідчать про її присутність.

Вчені з Гарварду та Технологічного університету Монтани висунули гіпотезу, що так звані Неопізнані аномальні явища (UAP), сучасна назва для НЛО, можуть бути наслідком активності розумних істот.

"Вони можуть таємно жити тут, на Землі, наприклад, під її поверхнею або на околицях, таких як Місяць. Також можливо, що вони перебувають серед нас, маскуючись під звичайних людей", — зазначають автори статті.

Хоча дослідники визнають, що ідея “криптоземних істот” здається фантастичною і навряд чи буде сприйнята всерйоз, вони все ж вважають її вартою уваги.

У своїй статті команда з Гарварду пропонує кілька теорій щодо природи НЛО, кожна з яких виглядає сміливіше за попередню. По-перше, вони припускають, що залишки стародавньої високорозвиненої цивілізації можуть досі спостерігати за нами. По-друге, це може бути розумний вид, який еволюціонував незалежно від людей і тепер ховається від нас. По-третє, ці загадкові мешканці Землі могли прийти з іншої планети або навіть з іншого часу. Нарешті, можливо, що вони не настільки технологічно розвинені, скільки володіють надздібностями.

"Спостереження НЛО та інших аномальних явищ поблизу потенційних підземних входів, таких як вулкани, свідчать про можливість існування криптоземних істот у підземних або підводних базах", — зазначено в статті.

У статті також цитують колишнього члена Палати представників Майка Галлахера, який торік висловив думку, що НЛО можуть пояснюватися “стародавньою цивілізацією, яка весь цей час приховувала свою присутність на Землі”.

Дослідники додають, що ці загадкові істоти можуть приймати різні форми, які не нагадують людей, приматів чи рептилій. Також можливо, що цей загадковий вид міг би переховуватися на Місяці.

Автори статті визнають, що їхня теорія є дуже фантастичною і потребує здорового скептицизму.

"Деякі випадки Неопізнаних аномальних явищ настільки дивні, що ситуація, здається, потребує нетрадиційних пояснень. Хоча такі гіпотези малоймовірні, вони показують, що ми не можемо виключати жодну можливість", — висновок дослідників.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 90 | Дата публікації: 15-06-2024 | Додав: admin | Теги: таємна, цивілізація, земля, Гарвард | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]