Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2017 » Листопад » 13 » Вразили відвідувачів "Dubai Airshow" українські літаки від "Антонова". ВІДЕО
18:44
Вразили відвідувачів "Dubai Airshow" українські літаки від "Антонова". ВІДЕО


 

Українські літаки виробництва державного підприємства "Антонов" вразили відвідувачів масштабної міжнародної виставки "Dubai Airshow". Держпідприємство презентувало для міжнародних партнерів два літаки — прототип багатоцільового легкого транспортного літака Ан-132 та військово-транспортний літак короткого злету й посадки Ан-70.

Про це повідомляє прес-служба підприємства.

"Участь у виставці в Дубаї важлива для нашого підприємства. Це чудова нагода представити сучасні програми та наші літаки потенційним замовникам з країн Близького Сходу, зустрітися з партнерами", — розповів виконувач обов'язків президента державного підприємства "Антонов" Олександр Кривоконь.

У перший день виставки (12 листопада) прототип Ан-132 відвідали кілька делегацій з Королівства Саудівської Аравії (КСА). Зокрема, оглянули український літак заступник міністра оборони Саудівської Аравії, президент арабської компанії "Такнія" та делегація командування сухопутних сил КСА.

Крім того, Ан-132Д взяв участь у програмі демонстраційних польотів. Екіпаж у складі льотчика-випробувача 2-го класу Богдана Загорулька та льотчика-випробувача 3-го класу Андрія Горіна продемонстрував різноманітні авіаманеври в небі над Дубаєм.

На українському стенді також відбулися переговори щодо налагодження постачання комплектувальних для серійного виробництва Ан-132, розробки його нових модифікацій, післяпродажного супроводу літаків "Ан" у країнах Близького Сходу та Північної Африки.

"Dubai Airshow" — одна з найбільших світових авіавиставок. Проводиться з 1989 року під патронатом арабських шейхів, віце-президента та прем'єр-міністра ОАЕ у співпраці з урядом та Збройними Силами країни. З 2013 року має найбільшу кількість замовлень порівняно з іншими виставками цього напряму.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини техніки | Переглядів: 902 | Дата публікації: 13-11-2017 | Додав: adminA | Теги: Антонов, українські літаки, Dubai Airshow | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]