Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2017 » Листопад » 2 » Відеокамери в заміських будинках і офісах
17:29
Відеокамери в заміських будинках і офісах


 

Така система охорони як відеонагляд може бути дуже корисна для власників заміських будинків і дач. Часто господарі дач, залишають дома на холодний період часу і не рідко, це може стати сигналом для грабіжників. Система відеоспостереження дозволить Вам в будь-який час подивитися як там Ваш будинок. А якщо хтось прийде, то датчики руху сповістять Вас про це на мобільний пристрій. Також деяка відеотехніка оснащена інфра червоним підсвічуванням, яке дозволяє добре бачити в темряві і ні хто не залишиться непоміченим.

Відеокамери в офісі дозволять убезпечити свій бізнес. Наприклад, офіс закривається на час вихідних, а там залишаються комп'ютери і інша дорога техніка, цінна документація або навіть гроші. Офіси теж не рідко потрапляють в зону інтересу грабіжників. Дуже ефективним рішенням буде з'єднати систему відеоспостереження і охоронну сигналізацію, підключену до охоронної фірми. Така система охорони буде дуже потужною і дієвою. Справа в тому, що датчики сигналізації можна поставити на двері, на вікна і просто в приміщенні. На пульт охоронної фірми прийде сигнал в той момент, як тільки спрацює хоч один з датчиків: хтось відкрив двері або розбив вікно і т.д. І група швидкого реагування виїде і протягом 5-7 хвилин прибуде на об'єкт, що охороняється. Це дуже ефективна система, так як Вам не доведеться смикатися і охоронна фірма все зробить сама.

Відеокамери можуть бути дротяними і бездротовими. Ви можете вибрати ті які будуть зручніше для Вас і для Вашого об'єкту. Встановити бездротові відеокамери Ви зможете самостійно. Для того що б контролювати будинок або офіс не потрібно сидіти і весь час вирячатися в монітор, досить встановити додаток на телефоні і в разі необхідності Ви будете інформовані тим що відбувається. Відеоспостереження дозволить Вам краще контролювати робочий процес в офісі, навіть під час Вашої відсутності. Ви зможете побачити, коли приходять або йдуть співробітники і чим вони займаються у робочий час. Не рідко співробітники на робочому місці займаються своїми особистими справами: базікають по телефону, сидять в соціальних мережах, ходять часто на перекури і т.д. Таке виробництво рано чи пізно погано позначиться на фірмі і на прибутку. Відеоспостереження допоможе Вам проаналізувати рівень зайнятості працівників і допомогти їм виправити ситуацію і збільшити рівень виробництва. Ви зможете вчасно контролювати і запобігати такі ситуації.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 965 | Дата публікації: 02-11-2017 | Додав: admin | Теги: відеокамера офіс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]