Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2021 » Листопад » 23 » Вибір квартири: на які деталі варто звернути увагу
21:54
Вибір квартири: на які деталі варто звернути увагу


Як не переплачувати за марні метри

Вибираючи квартиру, не можна ігнорувати те, як вона розташована. Це повною мірою відноситься до її конфігурації. Квартири різного класу можуть мати різне планування. Покупець має стати на позицію критика, не переплачуючи за марний простір. Різноманітність параметрів відноситься до зовнішньої та внутрішньої групи. Якщо ж говорити про забудовників, зокрема в Житомирі, то відвідавши сайт https://river-city.com.ua/ можна підібрати квартири в с, який вважається одним з найкращих в місті. Де купити — з'ясували тепер давайте розберемося, яке планування квартири в ЖК "Рівер Сіті" краще обрати.

вибір квартира

Сусіди та вид з вікна

До зовнішніх параметрів слід зарахувати такі показники:

  • наскільки далеко квартира розташована від ліфта. Чим більшою буде відстань, тим менше буде чути роботу ліфта;
  • як розташовуються сусідні квартири? Під час вивчення планування можна попередньо провести оцінку рівня шуму;
  • потрібно вивчити розташування вікон. Слід досконально вивчити генеральний план. Значення має весь житловий комплекс з навколишньою територією. У цьому випадку можна припустити, що буде видно з вікон. Можна навіть провести оцінку достатності денного освітлення. Краще, якщо з південного сходу та південного заходу будуть відсутні високі споруди. Інакше вони будуть перешкодою для сонячного світла, яке має попадати в квартиру.

Вибір планування та думки про меблі

Акценти слід розставити також на різних внутрішніх параметрах.

Яку форму мають приміщення. У кімнатах правильної форми простіше зробити ремонт та підібрати меблювання. У кімнаті, що формою нагадує квадрат, більше буде простору.

Наявність чи відсутність еркерів. Під ними розуміють частину кімнати, яка виступає поза приміщення. Для квартири це, безперечно, є позитивним моментом. З ними кімната отримає більше світла. Вікна, що виходять на кілька сторін, забезпечать створення хорошого виду. Особливої актуальності в цьому плані набувають квартири верхніх поверхів.

Яка ширина кімнат. Вузьких проходів можна уникнути, якщо заздалегідь продумати питання розташування ліжка та інші меблі.

Характер та розташування інженерних комунікацій. Слід подивитися, які розміри у квартирі мають вентиляційні короби та ті, в яких розташовані інженерні комунікації. Якщо простір використовувати нераціонально, це можна віднести до недозволеної розкоші.

Додаткові приміщення. З коморами та гардеробними у квартирі буде чистота та порядок. У крайньому випадку заміна може бути представлена зручними нішами.

Санітарний вузол. У квартирах масового сегмента, як правило, є суміщений санітарний вузол. У квартирах із великою кількістю мешканців санітарний вузол поділяють. Це дозволяє уникнути можливого утворення черг.

Балкон. Хтось на балконі береже речі, а деякі громадяни обладнають його під місце для відпочинку.

"Лінійка" та "наскрізна": переваги та недоліки

Лінійку можна розглядати як варіант з виходом вікон на одну із сторін. У "наскрізної" вікна виходять у декілька напрямків. Виходячи з нормативів, забудовники свій вибір зупиняють на "наскрізних". Таке приміщення набагато ефективніше можна провітрити.

Недоліком є те, що коридор має велику площу. Але якщо в передпокої влаштувати гардероб, можна збільшити корисну площу.

вибір квартира

Перевагою лінійної квартири є те, що протягом дня у всіх приміщеннях є однакова освітленість. До недоліків слід віднести те, що не можна отримати з вікон різні види.

У масовому сегменті вибирають квартири невеликої площі. З цієї причини у лінійки є велика популярність.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 295 | Дата публікації: 23-11-2021 | Додав: admin | Теги: новобудова, квартира, Вибір | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]