Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2012 » Серпень » 22 » Великобританія представила останню розробку військового корабля стелс. ВІДЕО
21:29
Великобританія представила останню розробку військового корабля стелс. ВІДЕО



Цей корабель здатний нести на борту вертольоти, крилаті ракети і 185 членів екіпажу. Але, крім цього, новітній корабель Королівського флоту Великобританії є настільки складним, що буде в змозі пересуватися по всьому світу практично непомітно для ворога.

Незважаючи на свою вагу в 5400 тонн і розмірами в 148 метрів в довжину цей корабель під кодовою назвою «Тип 26», він може легко підійти до нічого не підозрюючого об'єкта супротивника, щоб потім знищити його градом ракет.

Міністерство оборони представило основні конструкції для військового корабля, який стане "основою військово-морського флоту.

«Тип 26» оснащений новітнім поколінням розробок стелс, в тому числі спеціальними кутовими панелями, виготовленими з цілком таємних сучасних матеріалів, які роблять його надзвичайно важким для виявлення.

Корабель, який в майбутньому замінить фрегати «Тип 23», володітиме вертикальними ракетними шахтами, з яких будуть запускатися ряд потенційно руйнівних видів зброї, включаючи крилаті ракети.

Ангар на борту буде досить великим, щоб розмістити військові вертольоти «Merlin» або «Wildcat», а спеціальний відсік забезпечить додатковий простір для спеціального устаткування, у тому числі катерів, безпілотних літальних апаратів і міні-підводних човнів.

Цей багатоцільовий корабель буде одним з найбільш передових і повинен вступити в ряди ВМС Великобританії з 2021 року.

Всього заплановано 13 таких суден, які можуть бути адаптовані для різних місій, починаючи від боротьби з підводними човнами і атак наземних цілей до боротьби з піратством і підтримки гуманітарних місій та боротьби зі стихійними лихами по всьому світу.

Міністерство оборони не буде, однак, давати тверде зобов'язання щодо кількості та собівартості .

Сама концепція судна «Тип 26» була розроблена в кінці 1990-х років в якості надводних кораблів майбутнього.

За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 3373 | Дата публікації: 22-08-2012 | Додав: adminA | Теги: Великобритания, военного корабля стелс | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]