Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2021 » Вересень » 1 » Вчені встановили, яий голос чоловіки і жінки вважають найпривабливішим
21:59
Вчені встановили, яий голос чоловіки і жінки вважають найпривабливішим


Чоловіки та жінки можуть приваблювати один одного не лише зовнішністю, але й голосом.

Який голос вважається найпривабливішим встановили вчені. Науковці з Каліфорнії записали голос 42 осіб, що виконують різні мовні завдання. Потім вчені ставили ці записи різним групам, щоб оцінити вокальну привабливість мовців.

Виявилося, що жінок у чоловіках приваблює бурмотіння. Науковці стверджують, що менш чітка і злегка зім’ята чоловіча мова впливає на підсвідомість протилежної статі, так як це змушує чоловіка виглядати «як мачо».

Натомість чоловіки знаходять більш привабливою чітку мову і витончений тон, оскільки це "вказує на жіночність". Це пов’язано з тим, що, як правило, жінки говорять акустично і фонетично м’якше і більш чітко.

Автори дослідження стверджують, що фонетична привабливість є формою так званого "статевого диморфізму" — відмінності характеристик між двома статями.

Нагадаємо, американські науковці з’ясували, що вегетаріанська дієта пов’язана з вищим ризиком розвитку депресії. Вчені виявили значне збільшення показників депресії у вегетаріанців в порівнянні з невегетаріанцями.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини психології | Переглядів: 300 | Дата публікації: 01-09-2021 | Додав: adminA | Теги: яий голос чоловіки і жінки, найпривабливіший, вчені и | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]