Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2018 » Жовтень » 11 » В найближчі тижні ракетоплан Virgin Galactic відправиться в космос
12:53
В найближчі тижні ракетоплан Virgin Galactic відправиться в космос


Британський підприємець Річард Бренсон повідомив, що його компанія Virgin Galactic проведе перший космічний політ в найближчі тижні.

В Сінгапурі мільярдер і засновник компанії Virgin заявив, що компанія близька до запуску своєї першої місії в космос і він сам сподівається ненадовго покинути Землю – і навіть не в найближчі роки, а місяці, пише naked-science.

«Незабаром після цього ми будемо в космосі вже з людьми», – додав Бренсон.

Компанія Бренсона Virgin Galactic змагається з компанією Blue Origin від засновника Amazon Джеффа Безоса в тому, хто першим запустить пасажирів в космос і проведе туристичний політ.

Обидві компанії пропонують клієнтам неймовірний досвід, який триватиме лише кілька хвилин. Туристи зможуть перетнути уявну межу, де починається космос, або лінію Кармана на висоті 100 кілометрів. На такій відстані небо виглядає темним і чітко видно вигин Землі.

Перші космічні туристи, які відвідали в 2000-х Міжнародну космічну станцію (МКС), заплатили десятки мільйонів доларів за цю можливість. Бренсон заявив, що квиток Virgin Galactic вартістю в 250 тисяч доларів дозволить багатьом здійснити свою мрію – побувати в космосі.

«З десяти чоловік, які перебувають в кімнаті, вісім із задоволенням би відправилися в космос, якби могли дозволити це собі», – упевнений мільярдер.


За матеріалами Новини науки
Переглядів: 694 | Дата публікації: 11-10-2018 | Додав: abel | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]