Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2015 » Липень » 15 » У вересні вийде мобільна сонячна батарея Solar Paper
23:11
У вересні вийде мобільна сонячна батарея Solar Paper


 

Портал Kickstarter нині допомагає черговому стартапу зібрати гроші на виробництво чергового гаджета. От тільки цього разу пристрій гідний уваги, так як це портативна сонячна панель для підзарядки мобільних пристроїв, і називається вона Solar Paper.

До того ж, вона модульна. Той факт, що Solar Paper дійсно є цікавим гаджетом, підтверджується тим, що розробники вже отримали 150000 доларів США замість запитаних 50000 доларів, тоді як до закінчення кампанії все ще залишається більше місяця.

Solar Paper прибуде у вересні цього року і дозволить заряджати пристрої в будь-який час і в будь-якому місці, заповнюючи власні запаси енергії прямо від сонця. Сонячна панель важить всього 120 грамів при розмірах 190х90х11 міліметрів, і до неї можна підключити ще три таких же панелі, що збільшить сумарну потужність з 2,5 до 5, 7,5 або навіть 10 ват.

На виході у Solar Paper є порт USB, до якого і підключаються пристрої для підзарядки. Щоб панель можна було використовувати за межами приміщень, її укомплектували корпусом із захистом від попадання вологи і пилу.

Крім того, є автоматичне перезавантаження батареї, яка спрацює, якщо вона потрапить в тінь. Solar Paper містить індикатор генерованого струму і рівень заряду власних батарей. Прибуття новинки очікується у вересні за ціною 80, 110 і 140 доларів США за версії з двома, трьома і чотирма сегментами відповідно.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1281 | Дата публікації: 15-07-2015 | Додав: adminA | Теги: мобільна сонячна батарея Solar Pape | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]