Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2020 » Липень » 25 » The New York Times: Частину досліджень про НЛО опублікує Пентагон
20:44
The New York Times: Частину досліджень про НЛО опублікує Пентагон


пентагон, дослідження, нло Так, попри те, що Пентагон розпустив секретний підрозділ, що вивчав випадки НЛО, американські військові не припиняли займатися цим питанням — вивчали зафіксовані інциденти працівники спеціального підрозділу Управління військово-морської розвідки — Робочої групи з вивчення невпізнаних летючих явищ (Unidentified Aerial Phenomenon Task Force). Про це повідомляє The New York Times.

Як зазначає видання, про цю групу дізнались завдяки доповіді профільного комітету Сенату, де йдеться про видатки на спецслужби.

Зазначається, що група має розповісти щонайменше про деякі випадки НЛО громадськості упродовж 180 днів після того, як розвідка дасть на це дозвіл.

Водночас видання наголошує, що, за словами колишніх чиновників, які працювали над пошуком НЛО, більшою мірою розвідка намагається шукати не докази існування технічних пристроїв з інших планет, а має слідкувати, чи використовують якісь нові технології в авіації потенційні противники США, як-от Китай або Росія.

Зокрема сенатор Марко Рубіо, який очолює комітет з розвідки, казав, що найбільше занепокоєння викликають невпізнані об’єкти над американськими військовими базами, бо це, наприклад, може свідчити про «технологічний стрибок» якоїсь країни, яка конкурує зі США.

Водночас сенатор зазначив, що цим об’єктам може бути і «звичайне пояснення» (тобто це не інопланетяни або китайці), але це треба встановити.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 466 | Дата публікації: 25-07-2020 | Додав: admin | Теги: пентагон, НЛО, дослідження | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]