Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 29-03-2024
Головна » 2017 » Листопад » 1 » Тепер з емоціями, Wi-Fi і хмарними сервісами - Sony відроджує робособак. ВІДЕО
23:13
Тепер з емоціями, Wi-Fi і хмарними сервісами - Sony відроджує робособак. ВІДЕО


 

Корпорація Sony представила нового робота-собаку Aibo.

Про це повідомляє "Популярная механика". "Новий робот-собака використовує мініатюрні актуатори, що дозволяють "тілу" рухатися вздовж 22 осей; на місці очей — два OLED-дисплеї, що відображають різні емоції.

На одній зарядці Aibo зможе пропрацювати близько двох годин; при цьому заряджається пристрій за три години", - зазначається в публікації. Sony зазначає, що поведінка нового Aibo адаптивна; робот-собака може вчитися розуміти своїх власників, встановлювати з ними емоційний зв'язок. Він використовує технологію глибокого навчання для аналізу звуків і зображень, що проходять через ряд датчиків.

Sony припинила виробництво роботів-собак Aibo ще в 2006 році, проте тепер — через 11 років — вирішила відродити легендарну серію. Вчора компанія представила нову модель, яка отримала оригінальна назва Aibo ERS-1000.

Разом з новою моделлю з'явився і мобільний додаток My Aibo, за допомогою якого користувач може отримати доступ до налаштувань пристрою, а також, наприклад, подивитися фотографії, зроблені камерою робота.

Повідомляється, що новий Aibo вимагатиме передоплати, вартість якої - приблизно 26 доларів на місяць; вона буде надавати доступ до Wi-Fi і LTE, хмарних сервісів і функцій мобільного додатка.

За ту саму ціну Sony продає і спеціальну «кістку» для нового робота-собаки. У Японії вже відкрито передзамовлення на нового Aibo; поставки повинні початися 11 січня 2018 року.

Поки що у компанії немає планів щодо випуску пристрою в інших країнах. Ціна на робота-собаку від Sony становитиме приблизно 1 700 доларів.

 


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 877 | Дата публікації: 01-11-2017 | Додав: adminA | Теги: Wi-Fi і хмарними сервісами, робособаки, емоції, Sony | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]