Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2012 » Вересень » 3 » Татуаж: про що вам не розкажуть в салоні
21:38
Татуаж: про що вам не розкажуть в салоні




Скільки б особистих вражень жінок, які робили татуаж губ, вам не довелося почути, всі вони будуть між собою різнитися. Оскільки у всіх людей різна чутливість шкіри, кожен потрапляв до майстра різного ступеня професіоналізму, фарбу випускають кілька виробників і в кожного на тілі вона тримається по-своєму. Наприклад, у мене татуаж губи «з'їли» за 3 роки менше, ніж у моєї подруги за 2.

Особистий досвід

На прийом до майстра-професіонала доводиться записуватися за місяць, а то й більше. Оскільки попит на послугу є, а справжніх майстрів навіть в нашому мегаполісі можна порахувати на пальцях однієї руки.

Перший раз, зробивши татуаж губ 6 років тому, я повторювала процедуру 3 роки тому. Скоро збираюся піддати себе черговому «знущанню над собою». Ті з читачів, хто ніколи не робив тату, напевно поцікавляться, чому знущання. Та тому, що це порушення цілісності шкірного покриву, в ході якого під шкіру запускається фарба. І якби не наркоз, охочих випробувати на собі подібні тортури було б у сотні разів менше.

Що може змусити жінку терпіти подібні муки? Звичайно, бажання бути красивою завжди, навіть відразу після пробудження. Ще лінь, економія часу на макіяж. Моя подруга взагалі перестала користуватися помадою, а я роблю це час від часу, адже не під кожен наряд підходить вибраний колір тату.

Процедура

Вся процедура займає близько півгодини. Прийшовши до майстра, ви вибираєте колір. При першому нанесенні колір може бути будь-яким. Якщо татуаж повторний, тобто фарба більш-менш збереглася, при накладенні іншого відтінку кінцевий результат може вас не порадувати. Досвідчений майстер підкаже, який колір краще вибрати і що вийде при накладенні кольорів.

Потім гелевою ручкою вам окреслять контур. Як відомо, ідеально симетричних губ не буває, крім намальованих, звичайно. У мене контур губ знаходиться за їх природним кордоном для зорового збільшення. Отримавши вашу згоду після того, як ви побачили в дзеркалі свій майбутній контур, майстер робить два уколи знеболюючого: з двох сторін між яснами і верхньою губою. Особам чутливим доводиться робити 3 уколи, а то й більше. У мене біль трохи відчувалася в куточках рота, можливо туди наркоз не доходить.

Далі майстер вставляє ампулу з фарбою в щось, що нагадує велику ручку, і з частотою швейної машинки починає «строчити», тобто набивати контур. Якщо ви вибрали один і той же колір для контуру і губ, то «малювання» верхньої губи продовжується далі. Або після заміни ампули, якщо контур буде темніше або контрастніше. Зі шкіри, пошкодженої голкою машинки. починає сочитися сукровиця, тому майстер постійно промокає вам губи. Щоб фарба рівномірно лягла в найдрібніші складочки, майстер злегка підтягує шкіру.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 2265 | Дата публікації: 03-09-2012 | Додав: adminA | Теги: татуаж | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]