Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2015 » Грудень » 17 » Сучасне взуття: особливості
14:23
Сучасне взуття: особливості


 

Взуття - найважливіша частина в гардеробі кожної людини. Особливо це стосується жінок, які віддають перевагу туфлям на підборах. Якісне і комфортне взуття - це не тільки гарний зовнішній вигляд, але й запорука вашого здоров'я. Від того, чи зручно ви себе почуваєте в черевиках або босоніжках, залежить ваша постава і немає відчуття втоми в м'язах. Вибираючи незручне взуття, ви піддаєте себе ризику виникнення різних захворювань. Багато в чому створення доброякісних і комфортних моделей залежить від технології виробництва. До речі, в Україні інтернет магазин взуття FAVORITE shoes пропонує якісну продукцію за помірними цінами, а тому радимо завітати до нього, перейшовши в Мережі за адресою favoriteshoes.com.ua.

Останнім часом в усіх галузях виробництва з'являється нове сучасне обладнання, що дозволяє автоматизувати виробництво того чи іншого виробу. Не обійшла стороною ця тенденція і взуттєві фабрики. На даний момент новітні розробки в цій області дозволяють створити якісне взуття будь-якого покрою і з будь-якого матеріалу практично без участі людини. Все, що від робітника вимагається, - це стежити за технологією виробництва і натискати необхідні кнопки в потрібний момент. До речі, пульт управління зручний і простий у користуванні.

Вся система унікальна тим, що на будь-якому етапі виробництва можна точно передбачити, які дії необхідно зробити, які функції виконати, які додати, а які не варто виробляти. До стандартного набору певних функцій можна встановити додаткові можливості. Наприклад, це стосується затягування шкарпеткової і п'яткової частини виробу. Система заснована на конвеєрній основі, як, в принципі, і більшість ліній у виробництві.

У загальних рисах принцип і послідовність лінії приблизно виглядає так. Заготівля взуття знаходиться на транспортері, надалі, у міру його просування, здійснюються ті чи інші дії. На лінії встановлена певна швидкість залежно від того, яка потрібно за технологією виробництва. Це не відноситься тільки до тунелю, де готовий виріб піддається нагріву і охолодження. Оператору легко зорієнтуватися у виконанні операцій, оскільки кожна з них має свою нумерацію.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1431 | Дата публікації: 17-12-2015 | Додав: admin | Теги: інтернет магазин взуття | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]