Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2014 » Березень » 13 » Стали безлімітними мобільний зв'язок та інтернет
21:35
Стали безлімітними мобільний зв'язок та інтернет



Мобільний зв'язок та інтернет стали безлімітними

Сьогодні абонентів мобільного зв'язку цікавить не тільки, власне зв'язок, - стрімко набуває популярності мобільний інтернет. Причини цього очевидні - люди купують все більше смартфонів. Адже це не лише модний аксесуар, але і можливість обмінюватися інформацією: спілкуватися в соцмережах, переглядати інтернет-сторінки, викладати фото та відео незалежно від місця, де ви знаходитесь.

Приміром, якщо в 2012 році співвідношення проданих смартфонів і звичайних мобілок було один до трьох, то в кінці минулого року смартфони вийшли в лідери продажів.

Але сам по собі смартфон абсолютно марний без підключення мобільного інтернету. А оскільки міф про дорожнечу мобільного інтернету продовжує жити, в економних користувачів просунутий гаджет може «перетворитися» на звичайну "слухавку".

Тому, вибираючи тариф, абоненти шукають способи заощадити. Бажано, і на дзвінках, і на інтернет-трафіку. До недавнього часу на ринку було явне розділення: на тарифи для голосу і тарифи для інтернету. Тепер цей поділ прибирає новий тариф «Смартфон 0,50» («Смартфон») - він є універсальним, тому що знімає обмеження на використання цих послуг. Фактично, це подвійний безліміт: і на дзвінки, і на мобільний інтернет.




За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 1421 | Дата публікації: 13-03-2014 | Додав: adminA | Теги: безлімітними мобільний зв'язок та і | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]