Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2022 » Травень » 1 » США пропонують $10 млн за інформацію про російських кіберзлочинців - нагорода за справедливість
17:43
США пропонують $10 млн за інформацію про російських кіберзлочинців - нагорода за справедливість


Держдепартамент США у рамках програми «Винагорода за правосуддя» запропонував до $10 млн за інформацію, яка допоможе ідентифікувати або з‘ясувати місце знаходження осіб, які причетні до кібердіяльності проти критичної інфраструктури Штатів.

Про це повідомляє ЗМІ з посиланням на Держдеп США.

Держдеп США просить надати інформацію про шістьох офіцерів Головного розвідувального управління Генерального штабу збройних сил рф. Їхні імена відомі. Це:

    Юрій Андрієнко;
    Сергій Детістов;
    Павло Фролов;
    Анатолій Ковальов;
    Артем Очіченко;
    Петро Пліскін.

Кібератака пошкодила комп’ютери лікарень та інших медичних установ в системі охорони здоров’я Heritage Valley, комп’ютери великого фармацевтичного виробника та інших приватних структур. Загалом російський вірус наніс американським організаціям майже $1 млрд збитків.

15 жовтня 2020 року шістьом росіянам було висунуто звинувачення у змові з метою комп’ютерного шахрайства, шахрайства з використанням засобів зв’язку, проникнення в комп’ютерні мережі та крадіжки особистих даних за обтяжливих обставин.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 222 | Дата публікації: 01-05-2022 | Додав: adminA | Теги: $10 млн, Нагорода, справедливість, США, кіберзлочинці рф, Інформація | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]