Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2016 » Серпень » 31 » Сонячне затемнення, яке відбувається один раз на 18 років, відбудеться завтра
23:48
Сонячне затемнення, яке відбувається один раз на 18 років, відбудеться завтра


 

 У четвер мешканці екваторіальних та тропічних широт південної півкулі Землі зможуть спостерігати сонячне затемнення, яке трапляється раз на 18 років

1 вересня відбудеться сонячне затемнення циклу Сароса. Таке затемнення спостерігається один раз на 18 років. Але українці його не побачать. Оскільки зона його видимості попадає на екваторіальні та тропічні широти південної півкулі. Окрім того розпочався період ретроградного Меркурія, тому краще утриматися від початку нових справ, як от укладання контрактів, відкриття фірм та вивчення нового матеріалу у школах. Сприятливий період розпочнеться після 23 вересня. Про це розказали астрологи Юрій Буянов та Олена Осіпенко під час прес-конференції в прес-центрі Главкома.

«Затемнення це завжди гойдалка. Попереднє затемнення було в знаку Риб, а нинішнє в знаку Діви. Затемнень не треба боятися. Це просто знак, щоб скласти собі план дій на життя.

Затемнення, яке буде завтра не буде спостерігатися в Україні. Зона затемнення пройде Африкою і трошки зачепить Австралію, Індійський океан. Дане сонячне затемнення належить до циклу Сароса. І трапляється раз на 18 років», - говорить Юрій Буянов, астролог, член координаційної ради Ради астрологів України.

Сонячне затемнення очікується о 12:07 за київським часом.

«З 28 серпня до 22 вересня триває період ретроградного Меркурію. Меркурій – це планета знань, інтелекту. Для такого періоду є загальноприйняті правила поведінки. Ремонт, реконструкція, підготовка, повторення матеріалу допустимі, але не можна розпочинати нові справи. Я рекомендую викладачам не розпочинати вивчення нових знань, краще цей час присвятити повторенню попереднього матеріалу. Нова інформація краще засвоюватиметься після 22 вересня. Ретроградний період не є містичним, просто Меркурій ближче підходить до Землі», - радить Олена Осіпенко, астролог міжнародної категорії, завідуюча кафедрою астропсихології Європейського інституту міждисциплінарних досліджень і освіти, факультет медичної реабілітації, психології та оздоровчих практик, (Німеччина, Ганновер).

За її порадою, нові контракти краще укладати з 1 жовтня.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини астрономії | Переглядів: 1265 | Дата публікації: 31-08-2016 | Додав: adminA | Теги: Сонячне затемнення, завтра, раз на 18 років | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]