Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 28-03-2024
Головна » 2018 » Серпень » 17 » Соцмережу паралізовано на три дні - Facebook дав збій
23:00
Соцмережу паралізовано на три дні - Facebook дав збій


 

 
Facebook дав збій: соцмережу паралізовано на три дні

Найчастіше соціальна платформа давала збої в країнах Євросоюзу, Таїланді, Катарі, США і Росії.

Сьогодні, 17 серпня, у соціальній мережі Facebook у всьому світі було зафіксовано проблеми в роботі. Про це повідомляється на Downdetector, сервісі, який відстежує роботу інтернет-ресурсів.

Станом на 18:35 за київським часом користувачі Facebook скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (45%), авторизуватися (31%), а також відправляти або отримувати повідомлення (23%).

Найбільші проблеми спостерігаються майже по всій території США, на Кубі, в Мексиці, Перу, Бразилії, Аргентині, Чилі, Венесуелі, Уругваї, на південному сході і на південному заході Канади, в Австралії, Єгипті, Саудівській Аравії, Таїланді, В'єтнамі, Лаосі, Манілі, М'янмі, Японії, Пакистані, Непалі, В'єтнамі, Індії, Казахстані, Киргизстані, Нової Зеландії, Грузії, Німеччини, Туреччини, Великобританії, Нідерландах, Бельгії, Франції, Італії, Іспанії, Румунії, Швейцарії, Швеції, Фінляндії, Австрії , Польщі, Данії, Норвегії, Болгарії, західній частині Росії і в Москві.

Серед українських користувачів на проблеми скаржаться жителі Києва, Запоріжжя, Дніпра, Харкова, Мелітополя.

Нагадаємо, комп'ютерну програму, яка встановлена на комп'ютері у кожного другого українця, звинуватили в шпигунстві за людьми. Програма очищення і оптимізації для Windows і Mac CCleaner була покликана захищати комп'ютер, але долучилася на бік зла.

Програма постійно аналізує стан комп'ютера і відключити цей фоновий моніторинг виявляється неможливо. Якщо спробувати деактивувати фоновий моніторинг, то програма самостійно запускає його знову. А натискання на іконку не закриває програму, а просто звертає.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в четвер, 16 серпня, по всьому світу спостерігалися проблеми в роботі соцмережі Facebook.

Про це свідчать дані Downdetector, сервісу, який відстежує роботу інтернет-ресурсів.

Так,  станом на 17:50 за київським часом користувачі Facebook скаржаться, що не можуть підключитися до сервера (45%), авторизуватися  (35%), а також відправляти або отримувати повідомлення (19%).

Серед українських користувачів на проблеми жаліються жителі Києва, Запоріжжя, Дніпра, Полтави та Маріуполя.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 770 | Дата публікації: 17-08-2018 | Додав: adminA | Теги: збій, три дні, facebook, Соцмережа, Параліч | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]