Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2021 » Серпень » 17 » Сюрпризи чоловіку: що приємно здивує коханого
14:33
Сюрпризи чоловіку: що приємно здивує коханого


Сюрпризи чоловіку: що приємно здивує коханого

Harley Davidson Який би не був вік вашого обранця, слід завжди пам'ятати, що в душі він ще дитина, яка кожного свята чекає на свої подарунки. Якщо здається, що вибрати сюрприз для нього доволі легко, то це не так. Найперше перед придбанням та врученням дізнайтеся, що йому подобається або потрібно. Лише в такому випадку презент принесе задоволення, користь та справжні емоції.

Що він хоче отримати? Те, чого йому не вистачає в житті: екстриму, романтики, банальності тощо. Наприклад, іменний набір для гоління, крутий гаджет, незабутні емоції. Якщо він ввічливо усміхнувся і подякував за подарунок — це ще не означає, що він йому сподобався. Щоб не виникало курйозних ситуацій, пробуйте подарувати йому враження.

Урок на Harley Davidson

Мрія тих чоловіків, у кого ніколи не було такого залізного коня. Інструктор в теорії розкаже всі нюанси моделі та способи керування нею. Коханий зможе на практиці застосувати отриману інформацію і навички й кружляти на майданчику на байку. Море емоцій і щасливий блиск в очах обдарованого гарантований!

Урок екстремального водіння

Якщо ваш коханий не досить впевнено керує своїм автомобілем, але з захватом дивиться фільм Форсаж й мріє пересуватися так само, майстер-клас те, що йому потрібно. Добре, що практику він проходитиме не на власній машині, а на спеціальному спорткарі під керівництвом досвідченого інструктора. Останній постарається зробити з вашого красунчика кровного родича Домініка Торетто.

Політ на флайборді

Думаєте майбутнє далеко? Ні, воно вже тут! Футуристична дошка Флайборд підніме вашого коханого на висоту до 10 метрів і змусить радіти цьому як 10-річного хлопчика. Але не варто хвилюватися, для нього видадуть все необхідне захисне спорядження.

політ флайборд

Тест-драйв автомобіля Lamborghini

Мрія дитинства, яку можна втілити в реальність. Від самої назви автомобіля можна зрозуміти, що ваш обранець може втратити свідомість, тому було б непогано запастися нашатирним спиртом. Найголовніше, що ваш мужчина дійсно буде керувати цим автомобілем, а в кріслі пасажира (на жаль, чи на щастя) будете не ви, а інструктор.

Стрільба в пневматичному тирі

Ваш чоловік прийшов злий з роботи й не знає, куди виплеснути свою енергію? 104 постріли має вистачити для того, щоб він заспокоївся. Стріляти можна не лише з пневматичного пістолета — для стрільби використовують пневматична штурмова гвинтівка і лук зі стрілами.

Мотодрайв на ендуро

Чудово підходить для любителів шаленого екстриму і великих фанів мотокросу. Головне, щоб у вашого чоловіка було хоча б поверхневе поняття про їзду на мотоциклі. Заняття пройде в групі під керівництвом досвідченого інструктора і в спеціальному спорядженні.

Отже, юний або досвідчений, в душі кожен чоловік, незалежно від віку, молодий і амбіційний хлопець, який любить мріяти і фантазувати. Тож для чоловіка при правильному розумінні його інтересів і бажань можна легко зробити подарунок, який він оцінить і запам'ятає на все життя. Головне підтримуйте його в цьому, і допомагайте йти на зустріч до своєї мети.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 361 | Дата публікації: 17-08-2021 | Додав: admin | Теги: сюрприз, чоловік | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]