Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2014 » Лютий » 28 » Щоб знизити рівень цукру в крові
22:40
Щоб знизити рівень цукру в крові



Як знизити рівень цукру в крові
Підтримання нормального рівня цукру в крові є одним з основних завдань тих людей, які хворіють чи є в групі ризику захворіти на цукровий діабет. "Країна здоров'я" детальніше дізнавалась про основні способи зниження рівня цукру в крові.
Звичайний липовий чай здатен ефективно знизити рівень цукру в крові. Ефект буде очевидний лише тоді, коли ви вживатимете цей напій регулярно. Для приготування цього чаю слід дві столові ложки липового цвіту залити склянкою окропу. Напою слід настоятись протягом десяти хвилин після чого слід додати до нього лимонну цедру.

Іншим способом для зниження рівня цукру в крові є суміш картопляного соку, соку з буряка та з топінамбура. Цей напій слід пити по третині склянки за тридцять хвилин до початку прийому їжі вранці та ввечері. Курс лікування триває від одного тижня до п'яти в залежності від вашого самопочуття.

Також можна скористатись й іншим способом. Збийте одне куряче яйце та витисніть у нього лимонний сік. Після цього суміш ретельно перемішайте та вживайте вранці натще. курс лікування становить приблизно два тижні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 1742 | Дата публікації: 28-02-2014 | Додав: adminA | Теги: знизити рівень цукру в крові | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]