Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2008 » Липень » 15 » Щоб прожити до старості в здоровому глузді
18:40
Щоб прожити до старості в здоровому глузді


Щоб прожити до старості в здоровому глузді Німецькі науковці довели, що секс у похилому віці допомагає зберегти пам'ять. Вони порівнюють секс з тренуваннями мозку за допомогою ігор, повідомляють іноземні ЗМІ.

Дослідження, проведені фахівцями, показали, що 70-річні люди, які продовжують вести статеве життя, рідше потерпають від втрати пам'яті.

При цьому 57% учасників дослідження у віці 63 років зізналися, що задоволені своїми сексуальними стосунками, а серед 75-річних таких навіть 70%.

Дослідники вважають ці цифри доказом того, що сексуальна активність не залежить від віку. Тому не варто відмовлятися від сексу хоча б для того, щоб прожити до старості в здоровому глузді.

До речі, чоловіки з більшою ймовірністю, аніж жінки, здатні отримувати задоволення від сексу в літньому віці, стверджують дослідники. В результаті опитування, проведеного у Сполучених Штатах серед 6 тисяч респондентів, з'ясувалося: середній американський чоловік може сподіватися на те, що його лібідо слугуватиме йому на 5 років довше, ніж у його подруги.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 1847 | Дата публікації: 15-07-2008 | Додав: adminA | Теги: до старості в здоровому глузді | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]