Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2020 » Квітень » 21 » Що Sars-Cov-2 є продуктом генної інженерії, про що свідчить структура патогена - заявили у Франції
13:10
Що Sars-Cov-2 є продуктом генної інженерії, про що свідчить структура патогена - заявили у Франції


У Франції заявили, що Sars-Cov-2 є продуктом генної інженерії, про що свідчить структура патогена

До думки, яка наявна серед міжнародного вченого співтовариства про штучне створення нового патогена Sars-Cov-2, тепер приєдналися і у Франції. Французький вірусолог Люк Монтаньє в своєму інтерв'ю західній пресі заявив, що дане творіння є продуктом діяльності людини.

Про це стало відомо з телеефіру на каналі CNews, пише видання "Апостроф". Так, лауреат Нобелівської премії 2008 року Люк Монтаньє приєднався до думки про те, що вірус опинився на волі в результаті витоку з біолабораторії.

Монтаньє стверджує, що доказом інженерної праці в створенні патогена Sars-Cov-2 є наявність слідів генома збудника малярії і вірусу імунодефіциту людини (ВІЛ). Вчений зазначив, що синтез білків даного збудника могли здійснювати в рамках розробки вакцини від ВІЛ.

Говорячи про витік вірусу, Монтаньє має на увазі найбільшу біолабораторію в Азії, яка розташована в Ухані, звідки, власне, і почалася пандемія коронавірусного захворювання COVID-19. Варто зазначити, що у Франції офіційних заяв щодо цієї теорії зроблено не було.

Слід нагадати, що ASPI news неодноразово публікувало аналогічні теорії від представників різних країн. Одна з перших, якраз, виходила від китайських вірусологів, які заявили про це ще в січні 2020 року. Так, китайські біологи Бота Сяо і Лей Сяо провівши низку досліджень, дійшли висновку, що джерелом поширення смертельного коронавірусу 2019 nCoV стала наукова лабораторія, розташована в Ухані.

Зазначається, що за офіційною версією влади Китаю, перше зараження відбулося саме на ринку - вірус перейшов до людини від кажана. Однак, на думку біологів, насправді зараження відбулося в лабораторії під час дослідів над тваринами.

Крім того, у виданні The Epoch Times, китайський вчений у січні 2020 року кинув виклик Уханьській лабораторії, заявивши, що білки нового коронавірусу були, мабуть, точно спроєктовані, щоб дозволити вірусу зв'язуватися з людськими клітинами. Він також розкрив неетичні і непрофесійні методи, які він раніше спостерігав у китайських лабораторіях "біомистецтва".


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 460 | Дата публікації: 21-04-2020 | Додав: adminA | Теги: SARS-CoV-2, Франція, структура патогена, продукт генної інженерії | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]