Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2015 » Квітень » 11 » Що потрібно знати про реєстр декларацій і сертифікацію продукції
22:45
Що потрібно знати про реєстр декларацій і сертифікацію продукції


Для нашого часу характерно перевиробництво товарів. Виходять переможцями ті виробники, продукція яких має ліцензії, сертифікати. Ці документи видаються на підставі суворої відповідності вимогам нормативних документів, норм, регламентів.

На сайті www.promstandart.com.ua компанія "ПромСтандарт" пропонує послуги - реєстр декларацій, сертифікацію продукції. Компанія "ПромСтандарт" оцінює відповідність продукції нормам і стандартам, проводячи її сертифікацію. На promstandart.com.ua можна знайти декларацію за її номером, для цього є пошук за номером. Також є архів декларацій за 2011-2012 роки. Щоб правильно вирішити таке питання, як відповідність і сертифікація продукції, необхідно провести роботу на відповідність технологічному Регламенту, сертифікацію в системі УкрСЕПРО. Компетентні аудитори компанії нададуть допомогу при оформленні декларації відповідності на продукцію. Необхідно провести процедуру оцінки та сертифікації Системи Управління якості, аналіз маркування продукції.

Існує перелік продукції, яка повинна бути оцінена на відповідність нормам і стандартам. Це - електропобутове та аналогічне обладнання, комплектуючі, електроприлади побутового призначення, для приготування їжі, санітарно-гігієнічні прилади, прилади мікроклімату, для ферм і присадибних ділянок. Електроустановки і сполучні пристосування, захисне обладнання. Є повний перелік. Оцінка відповідності - процес, який демонструє, що встановлені вимоги, які стосуються продукції, процесу, послуги, системи, особи чи організації, були виконані.

Віра Карббовська спеціально для novynynauky.com/


За матеріалами Новини науки
Категорія: Цікаві науковцям новини | Переглядів: 1474 | Дата публікації: 11-04-2015 | Додав: abel | Теги: сертифікація продукції, реєстр декларацій | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]