Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Сб, 20-04-2024
Головна » 2018 » Серпень » 20 » Що нового з'явилося на ринку хостингових послуг
10:32
Що нового з'явилося на ринку хостингових послуг


 

Хостингові технології розвиваються та змінюються щороку. При потребі зробити якісний сайт, зверніть увагу на пропозиції хостерів, оскільки вони повинні бути сучасними. Нижче ви побачите головні нововведення, що відбулися в хостингових технологіяї. Після їх вивчення, ви зможете оцінити, що потрібно робити через декілька років і в яку сторону рухається ринок.

Хмари

Більшість ефективних сайтів займаються тим, що приводять клієнта із можливих каналів. Вони орієнтовані на клієнтів, що користуються різною технікою. Саме тому дизайн сайту повинен бути адаптивним.

Яку роль тут відіграє хмарний хостинг?

Це важливий аспект, оскільки якщо на сторінці присутні відео або картинки, то при використанні хмарного хостингу, завантаження почне відбуватися за допомогою кешу, тому швидкість завантаження сайту збільшиться. Це особливо важливо для мобільного інтернету, який поки що не має великих швидкостей.

Пакети послуг

Ніхто не буде сперечатися, що легше працювати тільки з конкретною людиною, яка візьме на себе повну відповідальність за роботу сайту, ніж працювати із командою, де кожна людина відповідає за певну роботу.

Складно розбиратися відразу у всіх галузях, щоб організувати роботу інтернет-магазину, для прикладу. Однак можна найняти на роботу фахівців, які вміють виконувати свою роботу найкраще, і їх спільна робота дозволить створити конкурентоздатний продукт. Комплексні послуги з організації роботи сайту надаються хостинговою компанією Хостісервер (HostiServer). Компанія працює 24 години на добу, і має компетентний персонал, здатний в будь-який момент вирішувати складні питання.

Децентралізація збереження даних

Кожен із популярних хостерів готовий надати клієнтові кілька різних пакетів для сайту. Наприклад, дешеві, за кілька доларів пропозиції для малих сайтів, або ж варіанти з орендою серверів, що можуть оцінюватися від 50 доларів на місяць.
Всі тенденції ведуть до того, що найвигідніше використовувати власні сервери. Це дозволяє отримати найкращий контроль при роботі з сайтом, але клієнт буде сам нести відповідальність на всіх етапах діяльності: від установки програмного забезпечення, до створення резервного збереження. Збереження даних не на одному сервері, а на декількох, а ще краще хмарі, дозволить покращити питання безпеки.

На додачу слід ознайомлюватися із технологіями штучного інтелекту, які уже використовуються для організації служб підтримки.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 807 | Дата публікації: 20-08-2018 | Додав: admin | Теги: хостинг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]