Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Вт, 23-04-2024
Головна » 2020 » Квітень » 12 » Що чекає на завзятих геймерів через 20 років безперервних ігор - вчені показали
15:37
Що чекає на завзятих геймерів через 20 років безперервних ігор - вчені показали


Вчені показали, що чекає на завзятих геймерів через 20 років безперервних ігор

Створена фахівцями модель, досить лякаюча.

Багато батьків лякають своїх дітей тим, що із-за постійного сидіння за комп’ютером і них очі почервоніють, виросте горб і відбудуться інші жахливі речі. Виявилося, що такі страшилки цілком собі науково обґрунтовані. Дослідники створили модель, яка показує, як виглядатиме завзятий геймер через 20 років: червоні очі з кривою поставою — ще не найстрашніше!

Команда дослідників створила модель, на якій були висвітлені основні проблеми геймерів майбутнього, інформує Ukr.Media.

Дослідники вивчили звіти і розглянули те, як впливає на людину постійне сидіння перед монітором, а потім об’єднали всі дані в моделі на ім’я Майкл. В ньому відображені ті основні проблеми, які можуть з’явитися у завзятих геймерів через 20 років.

Із-за постійно носіння навушників у Майкла нерівний череп, червоні очі з синцями під ними через нестачу сну і постійного сидіння перед монітором. 20 років, проведені за іграми, позначилися і на руках хлопця.

Карпальний тунельний синдром (проявляється болем і онімінням кисті), мозолі на подушечках пальців, екзема, оніхолізисом (відшарування нігтя) через постійне використання клавіатури і інші проблеми чекають геймерів через 20 років постійних ігор.

В цілому модель вийшла лякаючою.

Крім вже згаданих проблем у Майкла є ще цілий мішок болячок — варикоз, ожиріння, крива постава, нестача вітамінів і залисини.

За словами дослідників, все це викликано тим, що геймери довгий час сидять в незручних позах і мало рухаються. Схожі проблеми можуть виникати і у тих, хто працює вдома. Тому не забувайте періодично вставати, потягатись і робити розминку не лише для очей, але і для тіла!


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини медицини | Переглядів: 527 | Дата публікації: 12-04-2020 | Додав: adminA | Теги: геймери через 20 років безперервних, вчені | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]