Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Нд, 05-05-2024
Головна » 2024 » Березень » 7 » Розгадати таємницю інопланетної мумії намагаються вчені
00:14
Розгадати таємницю інопланетної мумії намагаються вчені


Деякі дослідники вважають, що це міг бути "інопланетянин" або "маленький печерний гуманоїд", який існував на Землі понад 800 років тому. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Зазначається, що наукові дослідження останків показали, що у передбачуваного інопланетянина був подовжений череп, розкосі очі та незвичайна кількість ребер - замість звичних 12 ребер у людини, у плода було лише 10.

Фотографії муміфікованого плоду були надані журналісту Хосепу Гіхарро з анонімного джерела, яке також припустило, що мумія, можливо, походить з "ель-серро-де-лос-енанос" ("Холма гномів") у віддаленій частині Колумбії. На останках також знайшли ознаки пуповини, характерні для наземних ссавців.

Це спонукало до припущення, що "інопланетна мумія" можливо пов'язана з сумнозвісними останками передбачуваного печерного "крихітного гуманоїду", виявленого в Перу. Однак скептики стверджують про те, що обидва екземпляри, швидше за все, є лише мертвонародженими, тобто є останками людського ембріона.

Хосеп Гіхарро, який протягом останніх 10 років вів передачу "Enigmes i Misteris" на Національному радіо Іспанії та сьогодні є дослідником, повідомив, що, за словами джерела, моторошні муміфіковані останки були виявлені в Колумбії, проте сам Гіхарро не може підтвердити чи спростувати цю інформацію.

Крім того, сам дослідник зазначив, що вважає за краще "залишатися агностиком щодо інопланетного походження останків". На його думку, основними доказами є розміри плода та пуповина, що нагадує ссавців.

Гіхарро також висловив думку, що нові жахливі останки можуть бути пов'язані з "Атою", сумнозвісним 15-сантиметровим трупом, схожим на інопланетянина, виявленого у 2003 році на території Чилі.

Професор Сіан Халкроу, біологічний антрополог з університету Отаго в Новій Зеландії, вважає ідею існування крихітної гуманоїдної раси абсурдною. На думку експерта, мумія "Ати", наприклад, насправді повністю відповідає профілю звичайного, абсолютно нормального скелета людського плоду.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 43 | Дата публікації: 07-03-2024 | Додав: admin | Теги: інопланетна? мумія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]