Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Ср, 24-04-2024
Головна » 2018 » Жовтень » 20 » Радять відмовитися від установки оновлення Windows 10 власникам пристроїв HP
20:42
Радять відмовитися від установки оновлення Windows 10 власникам пристроїв HP


 

 

Власникам пристроїв HP радять відмовитися від установки оновлення Windows 10

Оновлення, що вийшло 10 жовтня, «вбиває» пристрої тільки деяких брендів і моделей.

Про проблему на форумі Microsoft повідомив один з користувачів – власник ноутбука HP. У розмові зі службою підтримки і в зверненні до розробників на форумі він повідомив, що після штатної установки оновлення Windows 10 монітор його ноутбука поглинув синій екран смерті (помилка BSOD WDF_VIOLATION).

На скаргу відгукнулися й інші користувачі, завдяки чому стало відомо, що проблема виявляється найчастіше на пристроях HP Elitedesk G3, 600 G2 і Prodesk 400 G3. А також на деяких ноутбуках Dell, згідно з відомостями служби підтримки Microsoft.

На форумі озвучили можливу причину – несумісність драйверів клавіатури HP, хоча не всі користувачі змогли підтвердити цю теорію. Фахівці Microsoft повідомили, що їм відомо про помилку і її рішенням вже займаються. На цей час компанія прийняла рішення призупинити локальну установку оновлень, а також радить користувачам тимчасово відмовитися від установки оновлення, поки розробники не опублікують звіт.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 814 | Дата публікації: 20-10-2018 | Додав: adminA | Теги: власники пристроїв HP, установка оновлення Windows 10 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]