Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Чт, 25-04-2024
Головна » 2022 » Грудень » 18 » Про роботу з пошуку НЛО прозвітували у Пентагоні
00:21
Про роботу з пошуку НЛО прозвітували у Пентагоні


пентагон Новий офіс Пентагону, створений для відстеження повідомлень про непізнані летючі об’єкти, отримав "кілька сотень" нових повідомлень, але жодних доказів інопланетного життя поки що немає, повідомило керівництво агентства журналістам у п’ятницю. У липні було створено All-domain Anomaly Resolution Office (AARO), який відповідає не лише за відстеження непізнаних об’єктів у небі, а й під водою чи в космосі, або, можливо, об’єкта, який має здатність переходити з одного домену в інший. наступний.

Офіс було створено після того, як понад рік приділяли увагу невпізнаним летючим об’єктам, які військові пілоти спостерігали, але іноді не бажали повідомляти про них через страх бути клеймом. У червні 2021 року Офіс директора національної розвідки повідомив, що з 2004 по 2021 рік було 144 таких зіткнення, 80 з яких були зафіксовані кількома датчиками.

Відтоді "ми отримали набагато більше повідомлень", — сказав директор офісу з питань аномалій Шон Кіркпатрік. Офіс був створений не тільки для вивчення питання про те, чи існує позаземне життя, але й через загрозу безпеці, яку становлять численні зустрічі з невідомими летючими об’єктами військовими об’єктами або військовими літаками.

У травні цього року Конгрес провів перші за більш ніж півстоліття слухання на цю тему, де багато членів висловили стурбованість тим, чи є ці об’єкти інопланетянами, чи потенційно новою, невідомою технологією, якою керують Китай, Росія чи інший потенційний противник, невідомий створює ризик безпеки.

Поки що "ми не бачили нічого і ми все ще дуже далекі, що змусило б нас повірити, що будь-який з об’єктів, які ми бачили, має інопланетне походження", — сказав Рональд Моултрі, заступник міністра оборони з питань розвідки. і безпеки.

Крім непізнаних об’єктів, є багато нових технологій, таких як майбутні стелс-бомбардувальники та стелс-винищувачі, безпілотники та гіперзвукові ракети, які використовують як США, так і Китай, — які можна помилково прийняти за НЛО. Кіркпатрік сказав, що новий офіс координує роботу з Пентагоном і розвідувальним спів товариством США, щоб отримати сигнатури американських технологій, щоб виключити такі літаки чи безпілотники.

"Ми встановлюємо дуже чіткі механізми з нашими блакитними програмами, як нашими програмами Міністерства оборони, так і програмами IC, щоб усунути будь-які спостереження, які надходять із синіми діями, і гарантувати, що ми відсіюємо їх і ідентифікуємо їх досить рано", — сказав Кіркпатрік, згадуючи до «блакитних» авіаційних програм США, які діють Пентагоном або розвідувальними службами.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 166 | Дата публікації: 18-12-2022 | Додав: admin | Теги: Звіт, НЛО, пошук, пентагон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]