Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 19-04-2024
Головна » 2023 » Червень » 4 » Про нові дослідження НЛО розповіли в NASA
00:08
Про нові дослідження НЛО розповіли в NASA


Агентство уряду США NASA вперше розповіло про нові дослідження непізнаних аномальних об'єктів або явищ. Про це повідомляє BBC.

Спеціальна група з вивчення непізнаних повітряних явищ, раніше званих НЛО, була створена в червні минулого року. Вона провела перше публічне засідання і заявила, що вивчила понад 800 повідомлень про непізнані літаючі об'єкти. У звіті йдеться, що лише невелика частина не піддається науковому поясненню.

"Нам надходять до 100 відомостей на місяць про загадкові, на перший погляд, явища", — розповів директор Управління з вивчення аномалій Пентагону Шон Кіркпатрік.

Він повідомив, що число явищ, які "дійсно є аномалією" становить всього до 5% від загального числа.

Агентство на засіданні показало відео, яке було зняте військовим літаком над західною частиною США. На ролику було видно рухомі в небі точки світла. Як виявилось, це був цивільний літак.

"У звіті Пентагону за 2021 рік йдеться про те, що зі 144 спостережень військових пілотів, зроблених із 2004 року, усі, крім одного, так і залишилися нез'ясованими. Офіційні особи не відкидають можливості того, що ці об'єкти мають позаземне походження", — йдеться у повідомленні.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новини про НЛО | Переглядів: 118 | Дата публікації: 04-06-2023 | Додав: admin | Теги: дослідження, NASA, НЛО | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]