Вітаю Вас, Гість! Реєстрація RSS

        Новини науки

Пт, 26-04-2024
Головна » 2020 » Грудень » 27 » Припинити використання Windows 7 Google закликає розробників Chromium
16:08
Припинити використання Windows 7 Google закликає розробників Chromium


Microsoft вже чітко дала зрозуміти, що залежність Windows 7 повинна наближатися до кінця, і акцент компанії зосереджується на міграції людей та бізнесу до Windows 10 – її останньої операційної системи з більш ніж 50% часткою ринку. Крім цього, стало відомо, що компанія Google закликає розробників Chromium припинити використання Windows 7.

Через одинадцять місяців після того, як Microsoft припинила підтримку Windows 7, Google нарешті закликав розробників Chromium змінити свою OC Windows 10 і перейти на більш нову (рекомендовано на Windows 10), оскільки вона більше не підтримується як спільнотою Microsoft, так і Chromium.

«Я не пам’ятаю рішення вимагати Windows 10, але воно здається неминучим, що це станеться в якийсь момент, і, можливо, того часу, як зараз. Останнім часом було кілька перерв у Windows 7, і з часом їх виправлення стає дорогим ”, – пояснив Брюс Доусон, інженер Google.

Google підтвердив, що Windows 7 більше не працює для створення Chromium, і Windows 10 тепер є вимогою. Оскільки Windows 7 є непідтримуваною операційною системою, повідомлення про помилку відображатиметься, коли розробники намагаються створити свої програми Chromium.

Варто зазначити, що це оголошення орієнтоване лише на розробників, а браузери з підтримкою Chromium продовжуватимуть працювати в Windows 7, як раніше підтверджував Google.

“Chromium та його похідні все ще працюють у Windows 7. Це стосується лише розробників”, – зазначила Google.

Будуть прийняті виправлення спільноти розробників, але до цих пір ніхто не зголосився додати підтримку для Windows 7. Розробникам, які все ще використовують Chromium, слід або оновити до Windows 10, або спробувати спробувати такі програми, як Process Explorer, щоб виявити проблеми з Chromium в Windows 7.

Розробники Google вже перестали використовувати Windows 7 для побудови Chrome, але незрозуміло, коли Chromium повністю перестане працювати на старих платформах.

Як повідомлялося на початку цього тижня, Microsoft все ще пропонує Windows 10 як безкоштовне оновлення до тих, хто працює під Windows 7 Home, Pro та Ultimate ліцензією.


За матеріалами Новини науки
Категорія: Новітні технології | Переглядів: 396 | Дата публікації: 27-12-2020 | Додав: adminA | Теги: використання Windows 7, Google, розробники Chromium | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]